جیرو اونو

دانشنامه عمومی

جیرو اونو (سرآشپز). جیرو اونو ( 小野 二郎, Ono Jirō؟, زاده ۲۷ اکتبر سال ۱۹۲۵ ) یک سرآشپز ژاپنی و صاحب رستوران ویژه سوشی به نام سوکیاباشی جیرو گینزا، چوئو - کو، واقع در شهر توکیو است. [ ۱] معاصران اونو، وی را بهترین سوشی ساز زنده حال حاضر دنیا می دانند که جوایزی نیز در زمینه ابداع سوشی از آن خود کرده است. [ ۲]
اونو در شهر تنری ( هاماماتسو امروزی ) در استان شیزووکا در ژاپن زاده شد. [ ۳] وی از هفت سالگی و پیش از اینکه برای تحصیل به عنوان شاگرد به توکیو برود، در یک رستوران محلی شروع به کار کرد. او همچنین به سال ۱۹۵۱ به یک سرآشپز سوشی واجد شرایط تبدیل شد و به سال ۱۹۶۵ رستوران خود را با نام سوکیاباشی جیرو ( すきやばし次郎؟ ) واقع در گینزا در شهر توکیو افتتاح کرد. [ الف]
اونو دو پسر به نام های یوشیکازو و تاکاشی اونو دارد که هر دو آشپز سوشی نیز هستند. تاکاشی، پسر کوچکتر، رستوران خود را که در کتاب راهنمای میشلن مورد بررسی و امتیازدهی قرار گرفته، اداره می کند. جیرو اونو موضوع دیوید گلب به سال ۲۰۱۱ به نام جیرو رؤیای سوشی می بیند قرار گرفت. خانواده اونو از اینکه صید بی رویه ماهی باعث از بین رفتن مواد اصلی مورد استفاده در سوشی های سنتی ژاپنی می شود، در هراس هستند. [ ۴] [ ۵]
از جمله مهمان های اونو می توان به نخست وزیر پیشین ژاپن، شینزو آبه و رئیس جمهور پیشین آمریکا، باراک اوباما نام برد. [ ۶] اوباما دربارهٔ تجربه اش در رستوران اونو گفته است: «من در هاوایی متولد شدم و سوشی زیاد خوردم، اما این بهترین سوشی بود که در زندگی ام خوردم. »[ ۷]
عکس جیرو اونو (سرآشپز)عکس جیرو اونو (سرآشپز)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس