جوزف کوین مک نامارا

دانشنامه عمومی

جوزف کوین مک نامارا ( Joseph Kevin McNamara ) KSG ( زادهٔ ۵ سپتامبر ۱۹۳۴ – درگذشتهٔ ۶ اوت ۲۰۱۷ ) ، یک سیاست مدار کارگر اهل بریتانیا بود که برای حدود ۴۰ سال به عنوان عضو پارلمان بریتانیا خدمت کرد.
او تعلیمات خود را نزد اخوان مسیحی ایرلندی در کالج سنت مری در کرازبی به پایان رساند. مک نامارا مدرک لیسانس حقوق خود را از دانشگاه هال به دست آورد. وی از ۱۹۵۸ تا ۱۹۶۴ میلادی به عنوان رئیس شعبه تاریخ در مدرسه دستور زبان سنت مری ( حالا معروف به کالج سنت مری ) در هال کار کرده و بعداً از ۱۹۶۴–۱۹۶۶ میلادی به عنوان استاد حقوق در دانشکده تجارت دانشگاه هال خدمت نمود. [ ۱]
پس از این که مک نامارا از حوزه انتخابیه بریدلینگتون خود را در انتخابات ۱۹۶۴ نام زد نموده و ناموفق بود، وی در انتخابات میان دوره ای ۱۹۶۶ که متعاقب مرگ عضو پارلمان برحال از حزب کارگر، هنری سولومونز برگزار گردید، از حوزه انتخابیه کینگستون آپون هال به عنوان نماینده پارلمان به مجلس عوام بریتانیا انتخاب گردید. به طور گسترده تصور براین است که حزب کارگر در این حوزه انتخابیه دارای یک کرسی حاشیه ای با اکثریت قابل ملاحظه آرا بوده و این امر نخست وزیر هارولد ویلسون را بازنشسته نمود تا برای به دست آوردن اکثریت کرسی در پارلمان، دستور برگزاری انتخابات ۱۹۶۶ را بدهد.
مک نامارا کرسی خود را در انتخابات سراسری ۱۹۶۶ و انتخابات های بعدی حفظ نمود تا این که در انتخابات سراسری فوریه ۱۹۷۴ این حوزه انتخابیه لغو گردیده و وی خود را از حوزه انتخابیه کینگستون آپون هال مرکزی نام زد کرد. پس از این که این حوزه انتخابیه نیز در انتخابات ۱۹۸۳ لغو گردید، مک نامارا از حوزه انتخابیه جدیدالتاسیس کینگستون آپون هال شمالی مجدداً انتخاب گردید.
مک نامارا طی سال های اخیر خود در پارلمان در رابطه به مسائلی زیادی مبارزه نموده و در مقابل قانون جانشینی که طبق آن یک رومان کاتولیک ویا همسر یک رومان کاتولیک نمی تواند پادشاه انگلستان شود، اعتراض کرد. وی در انتخابات سراسری ۲۰۰۵ شرکت نکرده و حزب کارگر حوزه انتخابیه محلی، دیانا جانسون را به جای وی به عنوان نام زد حزب معرفی کردند.
در جریان مبارزات انتخاباتی، انتخابات سراسری ۲۰۰۵، مک نامارا در مورد برخی سیاست های مرتبط با سایت های سیاحتی غیرقانونی رئیس حزب محافظه کار، مایکل هوارد ادعا نمود که این سیاست ها «بوی اتاق های گاز» را دارد. مادربزرگ هاوارد در اردوگاه آشویتس به قتل رسیده بود. [ ۲] [ ۳]
عکس جوزف کوین مک نامارا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس