جمعیت شناسی مالزی ( انگلیسی: Demographics of Malaysia ) بیانگر گروه های قومی چندگانه ای است که در کشور وجود دارند. بر طبق سرشماری سال ۲۰۱۰، جمعیت مالزی، که افراد غیرشهروند را هم دربرگرفته است، بالغ بر ۲۸٬۳۳۴٬۰۰۰ نفر بود که باعث شد مالزی رتبه چهل و دومین کشور پرجمعیت دنیا را در آن سال کسب کند. [ ۱] از این تعداد جمعیت، ۵٫۷۲ میلیون نفر متعلق به مالزی شرقی بودند و ۲۲٫۵ میلیون نفر در شبه جزیره مالزی زندگی می کردند. [ ۲] با در نظر گرفتن اینکه ۷۹ درصد از شهروندان در شبه جزیره مالزی، با مساحتی بالغ بر ۱۳۱٬۵۹۸ کیلومترمربع ( ۵۰٫۸۱۰٫۲۷ مایل مربع ) ، متمرکز شده اند که تنها ۴۰ درصد از کل مساحت مالزی را شکل داده است، توزیع جمعیت ناهمگون به نظر می رسد. [ ۳]
در سال ۲۰۱۷، نرخ رشد جمعیت مالزی ۱٫۹۴ درصد بود. طبق آخرین برآورد سرشماری سال ۲۰۱۰، نرخ باروری ۳ گروه بزرگ جمعیتی در مالزی برابر با ۲٫۴ فرزند برای هر زن در گروه جمعیتی مالایی/بومی پوترا، ۱٫۴ فرزند برای هر زن در گروه چینی ها و ۱٫۸ درصد برای هر زن در گروه هندی ها می باشد. نرخ زادوولد مالایی ها، ۴۰ درصد بیشتر از گروه جمعیتی مالزی های هندی تبار و ۵۶ درصد بیشتر از گروه مالزی های چینی تبار بود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر سال ۲۰۱۷، نرخ رشد جمعیت مالزی ۱٫۹۴ درصد بود. طبق آخرین برآورد سرشماری سال ۲۰۱۰، نرخ باروری ۳ گروه بزرگ جمعیتی در مالزی برابر با ۲٫۴ فرزند برای هر زن در گروه جمعیتی مالایی/بومی پوترا، ۱٫۴ فرزند برای هر زن در گروه چینی ها و ۱٫۸ درصد برای هر زن در گروه هندی ها می باشد. نرخ زادوولد مالایی ها، ۴۰ درصد بیشتر از گروه جمعیتی مالزی های هندی تبار و ۵۶ درصد بیشتر از گروه مالزی های چینی تبار بود.

wiki: جمعیت شناسی مالزی