جلبک های طلایی

دانشنامه عمومی

جلبک های طلایی ( به لاتین: Chrysophyta ) اصطلاحی است که برای اشاره به ناجورتاژکان خاصی استفاده می شود.
می توان از آن برای اشاره به موارد زیر استفاده کرد:
• Chrysophyceae ( جلبک طلایی ) ، Bacillariophyceae ( دیاتومه ) و جلبک زرد - سبز با هم. [ ۱] به عنوان مثال، پاسچر ( ۱۹۱۴ ) . [ ۲]
• Chrysophyceae ( جلبک طلایی ) [ ۳] به عنوان مثال، Margulis و همکاران. ( ۱۹۹۰ ) . [ ۴]
جلبک های طلایی دارای ویژگی هایی است که شامل داشتن رنگدانه های فتوسنتزی که کلروفیل های a و c هستند، همچنین دارای یک کاروتنوئید زردرنگ به نام فوکوگزانتین است که رنگ منحصر به فرد و مشخص آنها را به عهده دارد. آنها همچنین غذا را به عنوان روغن و نه نشاسته ذخیره می کنند، سلول های آنها سلولز ندارد و اغلب با ترکیبات سیلیکونی آغشته می شوند. هر گونه علائم خاص خود را دارد.
عکس جلبک های طلایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس