جریان حقوقی


معنی انگلیسی:
action

مترادف ها

action (اسم)
گزارش، عمل، فعل، کنش، کار، کردار، جدیت، اقدام، بازی، حرکت، رفتار، نبرد، جنبش، تاثیر، تعقیب، اشاره، وضع، پیکار، طرز عمل، تمرین، سهم، سهام شرکت، جریان حقوقی، اقامهء دعوا، اشغال نیروهای جنگی، اثر جنگ، جریان

پیشنهاد کاربران

جریان حقوقی همان جریان سوم شهروندی علاوه بر جریان های دگرگون ساز ( براندازان ) ، محافظه کار رستگاری بخش ( اصولگرایان ) ، اصلاح طلبان از یک سو و جریان های فکری ناسیونالیسم و اسلامگرا از سوی دیگر پس از اعتراضات دی ماه ۱۳۹۶ در فضای کشور نمود پیدا کرد . جریان سوم شهروندی ، جریان مدنی تغییر است ، جریان تغییری که خواهان تغییر نظام فکری و اندیشه ها ، نگرش ها و روش های برای تغییر وضعیت اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی ، قانونگذاری و مدیریتی ، حل بحران ها و بهبود اوضاع کشور و شهروندان ایرانی می باشد. این جریان پاسخی عقلانی به خواسته و مطالبات و نیازهای شهروندان و مدافع حقوق بشر و شهروندی ، آزادی های بنیادین و دستیابی به دولت حقوقی است که با محوریت شهروند و برمبنای مسئولیت پذیری شهروندان ایرانی بنیان گذاری شده است.
...
[مشاهده متن کامل]

جریان سوم شهروندی جریان تغییر مدنی که خواهان تبعیض مثبت نسبت به زنان، کارگران، معلمان، هنرمندان، نویسندگان، دانشجویان، جوانان، اقوام، اقلیت های مذهبی و دینی به جهت اهمیت ویژه ای که برای شناسایی و دستیابی به حقوق این گروه ها دارد تا با این تبعیض مثبت این گروه های اجتماعی که طی چندین دهه حقوق آن ها مورد توجه قرار نگرفته بود با دیگر شهروندان برابر شوند.
جریان سوم شهروندی جریان مدنی تغییری که باور به هویت شهروندی به عنوان هویت ملی دارد. هویت شهروندی که بر مبنای حقوق بشر و شهروندی است و به برابری همه شهروندان ایرانی به عنوان اعضای یک دولت ملی تاکید دارد و این تساوی و برابری در حقوق و تکالیف شهروندی را به طور رسمی شامل همه شهروندان ایرانی به صرف انسان علی رغم تمایز دینی، مذهبی، نژادی، زبانی و قومی در نحوه توزیع قدرت، ثروت، فرصت، خدمات و امکانات بین همه شهروندان ایرانی می داند.
جریان سوم شهروندی جریان تغییری است که باور به تغییر سیاست خارجی با نقش قدرت مدنی و جهت گیری توسعه و رشد اقتصادی دارد که دولت با غیر نظامی کردن روابط بین المللی نه تنها در پی قدرت طلبی یا نظامی گری نسبت به همسایگان و سایر کشور ها نیست، بلکه با رد سیاست های خشونت آمیز و توسعه طلبانه و ممانعت از به کارگیری خشونت علیه هریک از کشور ها اقدام به افزایش همکاری چند جانبه، پذیرش نظام بین المللی موجود و تعامل با آن، پرهیز از تنش و تقابل با نظام بین المللی، گسترش و تعمیق هرچه بیشتر روابط با همسایگان - سایر کشور ها و سازمان های بین المللی، مشارکت با سایر کشور ها در شکل دهی روابط بین المللی در حیطه منطقه ای و جهانی، اولویت یافتن توسعه اقتصادی بر توسعه ایدئولوژی، تقدم توسعه ملی و رفاه شهروندان ایرانی بر سایر اهداف، تحقق امنیت اقتصادی و جذب سرمایه گذاران خارجی برای ایجاد اشتغال گسترده، حداکثر رساندن رفاه مادی شهروندان ایرانی و رشد و توسعه اقتصادی ایران می داند.
منبع خبر : سایت خبری شعار سال
https://shoaresal. ir/fa/news/251125/جریان - سوم - شهروندی - و - جریان - مدنی - تغییر
بنیان گذار و نظریه پرداز این جریان مسعد سلیتی است.

جریان حقوقی جریانی است که بر مبنای حقوق بنیانگذاری شده است و بر رواج و روان کردن حقوق در بین شهروندان و ارتقاء آگاهی شهروندان از حقوق خود و تشکیل دولت حقوقی فعالیت می نمایند.

بپرس