جروزالم پست

دانشنامه آزاد فارسی

جِروزالِم پُسْت (Jerusalem Post)
با نفودترین روزنامۀ اسرائیلی در سطح جهان. جرشان آگرون۱، در ۱۹۳۲، آن را تأسیس کرد. هفته نامۀ جروزالم پست بین المللی۲، دو هفته نامۀ جروزالم ریپورت۳، هفته نامۀ ویکند جروزالم پست۴، دیلی جروزالم پست۵، و هفته نامۀ جروزالم پست به زبان فرانسوی ازجمله نشریات دیگر آن است. مسائل مربوط به ایران نیز بیشتر در این روزنامه منتشر می شود.
Gershon AgronThe International Jerusalem PostThe Jerusalem ReportThe Weekend Jerusalem PostThe Daily Jerusalem Post

پیشنهاد کاربران

جروزالم پست ( در انگلیسی: The Jerusalem Post ) به معنی اورشلیم پست نام روزنامه انگلیسی زبان در اسرائیل است که در اسرائیل و سراسر جهان خوانندگانی دارد. این روزنامه توسط یک یهودی - آمریکایی به نام گرشان آگرون در اول دسامبر ۱۹۳۲ در شهر اورشلیم با نام اولیه "فلسطین پست" پایه گذاری شد که چندی پس از تأسیس اسرائیل به نام کنونی آن تغییر نام داد.
...
[مشاهده متن کامل]

دفتر اصلی روزنامه جروزالم پست در شهر اورشلیم قرار دارد.
روزنامه جروزالم پست در دوران تلاشهای یهودیان برای تأسیس اسرائیل به طور علنی از این اقدام، حمایت می کرد. پس از تشکیل کشور اسرائیل خطی مشی روزنامه بیشتر به سوی حزب کارگر اسرائیل متمایل بود، اما با فروش روزنامه در سال ۱۹۸۹ به سرمایه دار محافظه کار کانادایی به نام کنراد بلک و کناره گیری بسیاری از نویسندگان چپ گرا از روزنامه، جروزالم پست به سوی سیاستهای محافظه کارانه حزب لیکود متمایل شد. هم اکنون جروزالم پست به داشتن سیاستهای میانه و تا حدودی متمایل به راست شهرت دارد. گفتنی است که در ستونهای سردبیری روزنامه، نویسندگانی از دوسوی چپ و راست سیاست اسرائیل مقالاتی را می نویسند و جروزالم پست سعی دارد تا با تکثر مقالات خود بخش وسیعی از جامعه چندصدایی اسرائیل را نمایندگی کند.
هم اکنون روزنامه جروزالم پست تحت مالکیت بزرگ ترین شرکت رسانه ای کانادا به نام ارتباطات کن وست گلوبال قرار دارد.
نشریهٔ فلسطین در ژانویهٔ سال ۱۹۲۵ توسط ژاکوب لانداو تأسیس شد. Palestine Telegraphic Agency مالک ان بود. در عمل بخشی از jtaبود اگرچه قانوناً جدا بود. در نوامبر سال ۱۹۳۱ سردبیری نشریه بر عهدهٔ روزنامه نگار آمریکایی گرشون اگرونسکی قرار داده شد. در مارس ۱۹۳۲ بین لانداو و اگرونسکی اختلافاتی به وجود آمد. اگرونسکی مصمم بود روزنامهٔ مستقل تأسیس کند. اما در عوض ان دو تصمیم گرفتند روزنامهٔ جدیدی را با ما مالکیت خودشان به وجود بیاورند. در سال ۱۹۳۳ فلسطین پست با نشریه فلسطین ترکیب شدندو با نام فلسطین پست به کار ادامه دادند. اگرچه روزنامه هم چنان سال تأسیس خود را ۱۹۲۵ اعلام می نمود حداقل برای یک سال بعد. در مدت فعالیت به عنوان فلسطین پست نشریاتش از سکونت یهودیان در فلسطین حمایت می کردو با سیاست های انگلیس که آن ها را مجبور به مهاجرت می کرد شروع به مخالفت کرد. فلسطین پست طبق گفتهٔ مطبوعات تاریخی یهودی به عنوان بخشی از فعالیت های یهودی - صهیونیستی تأسیس شد. موسسات صهیون ها روزنامه را به عنوان یکی از مؤثرترین ابزار اعمال نفوذ به مقامات انگلیسی در نظر می گرفت.

جروزالم پستجروزالم پستجروزالم پستجروزالم پست
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/جروزالم_پست

بپرس