جبهه متحد کرد

پیشنهاد کاربران

من در زیر واژه " گلوبالیسم" به زیبایی در این باره روشنگری کردم.
خوب به پیام این کاربر پایین که بلندگویِ تارنمایِ گلوبالیستیِ " ویکی پدیا" است، نگاه کنید و سپس به زیرواژه گلوبالیسم بروید تا پیوندِ این گجستکانِ بی وطن بر شما آشکار شود.
...
[مشاهده متن کامل]

در خط 13 بکارگیری واژه نجسِ " ملت ها " .
من نزدیکانم در جنگ با عراقی هایِ حرامزاده نرفتند تا شماها طرح شوم " جدایی " را با یک مشت بزکوهی راه بیاندازید.
ای تف بر شما بی وطن های گجستک/ من تاپای جان برای آرمانم یعنی ایران می ایستم و بمانند شماها نیستم که برای آرمانتان یک گام هم بر نمیدارید چون فربه شدید.

جبهه متحد کرد
جبهه متحد کرد، حزبی است سیاسی که هدف خود را پیشبرد برنامه های توسعه اقتصادی و اجتماعی در کشور ایران و از جمله مناطق کردنشین، تأمین رفاه مردم و جلوگیری از تبعیض قرار داده. این جبهه در اوایل سال ۱۳۸۴ با همکاری جمعی از فعالان سیاسی و فرهنگی کرد بنیان نهاده شد.
...
[مشاهده متن کامل]

بنیانگذاران جبهه متحد کرد محورهای اصلی فعالیت این گروه را «دموکراسی خواهی، عدالت اجتماعی و توسعه متوازن» در چارچوب قانون اساسی ایران اعلام داشته و بر حق شهروندان در انتخابات تأکید ورزیده اند.
این جبهه شورای رهبری ۲۵ نفره ای از ۵ استان ( تهران، کردستان - کرمانشاه - ایلام - آذربایجان غربی ) دارد که در تهران مدیریت می گردد.
شورای رهبری جبهه متحد کرد در تهران شخصیت ها و فعالان سیاسی و فرهنگی و اجتماعی سرشناس و برجسته ای همچون بهاالدین ادب - صالح نیکبخت - بایزید مردوخی - حسین شاه ویسی - محمد باقر ضیایی - جلال جلالی زاده - پروین کریمی - عبدالعلی شمس برهان - مهندس عبدالله سهرابی - محمدرئوف قادری - علی اکبر نقی پور - رحیم فرهمند - و تعدادی دیگر از شخصیت های کرد در مناطق کرد نشین و تهران را شامل می گردد.
• جبهه متحد کرد، جبهه کردهایی نیست که علیه ملتی یا مردمانی یا فرهنگ و عقیده ای متحد شده باشند
• جبهه متحد کرد، جبهه کردهایی است که برای دفاع از آرمانهای انقلاب بهمن ۵۷ و مطالبات و اهداف ملت های ایران متحد شده اند
• جبهه متحد کرد، جبهه همه ایرانیانی است که برای تحقق دمکراسی، عدالت اجتماعی و توسعه متوازن تلاش می کنند!
• جبهه متحد کرد از همه دلسوزان اهداف وآرمانهای انقلاب سال ۱۳۵۷ و همه کسانی که دل در گرو ساختن ایرانی آباد و شادمان دارند، دعوت به همکاری می کند.
جمعیت کردهای ایران حداقل ۱۰ میلیون نفر است و یک هفتم نفوس ایران را تشکیل می دهند. مردم کرد و اساساً مناطق کردنشین دهه ها است با مشکلاتی مواجه اند که از یک طرف موجب رنجش روحی و تاریخی آنها، عقب ماندگی همه جانبه و به ویژه اقتصادی این مناطق، مسدود شدن راه های مشارکت این بخش ازمردم کشور در مدیریت خرد و کلان کشور و بالطبع محروم ماندن کشور از نیروهای خلاق و سازنده بیش از ده میلیون ایرانی، شده است. این جدایی و محرومیت، در قبل از انقلاب وجود داشت و به دلایلی که به آن پرداخته خواهد شد، بعد از انقلاب نیز ادامه یافت. جبه متحد کرد در دوره ششم مجلس شورای اسلامی و توسط بهاالدین ادب پایه گذاری و منجر به تشکیل این جبهه شد.

جبهه متحد کرد
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/جبهه_متحد_کرد

بپرس