جام افریقا

دانشنامه عمومی

جام آفریقا. جام آفریقا مسابقه ای سالانه بود که توسط کاف برای نایب قهرمانان لیگ های داخلی اتحادیه های عضو که به مسابقات بین المللی باشگاه های کاف قبل از جام باشگاه های آفریقا، واجد شرایط نبودند، برگزار می شد.
این مسابقات در سال ۱۹۹۲ با الگوبرداری از جام یوفا اروپا تأسیس شد. جایزه با اسم موشود آبیولا، تاجر، ناشر و سیاستمدار نیجریه ای و همچنین اولین مدیر ورزش در نیجریه مستقل نیز نامگذاری شد.
جام آفریقا ایده رئیس فعلی کاف، عیسی حیاتو بود که با موفقیت سال ۱۹۹۲ را به سال فوتبال آفریقا تبدیل کرد. این رقابت بلافاصله پس از جام ملت های آفریقا ۱۹۹۲ آغاز شد که در آن دوازده فینالیست برای اولین بار در تاریخ رقابت های آفریقا در این رقابت شرکت کردند. ۳۱ تیم در اولین دوره جام آفریقا شرکت کردند و باشگاه شوتینگ استارز نیجریه پس از شکست دادن ویلا اوگاندا در فینال اولین تیمی بود که جام را برد.
این جام به یک ملک مطلق برای القبائل تبدیل شد که پس از سومین برد متوالی خود در سال ۲۰۰۲ آن را به طور کامل به دست آورد و تنها تیمی در آفریقا بود که می توانست جام را در اتاق جام خود نشان دهد.
باشگاه مراکشی الرجا آخرین تیمی بود که در سال ۲۰۰۳ با شکست کوتون اسپورت کامرونی در فینال، جام را در اختیار گرفت.
در سال ۲۰۰۴، جام آفریقا با جام برندگان جام آفریقا ادغام شد و دوباره به دنبال نمونه اروپایی جام یوفا، به جام کنفدراسیون آفریقا تغییر نام داد. [ ۱]
فقط نایب قهرمانان لیگ های داخلی اتحادیه های عضو واجد شرایط شرکت در مسابقات بودند، اگر و تنها در صورتی که به عنوان برنده جام در مسابقات جام اتحادیه های ملی خود در جام برندگان جام آفریقا شرکت نمی کردند.
در صورتی که نایب قهرمان لیگ داخلی در جام آفریقا شرکت نکند، تایید کاف برای پذیرش تیم دیگری در بین سه تیم برتر اتحادیه مربوطه برای شرکت در مسابقات الزامی بود.
تمامی دورهای مسابقات از جمله فینال بر اساس سیستم ناک اوت دو پا برگزار شد. تیمی که تعداد گل های بیشتری را در این دو مسابقه به ثمر می رساند به دور بعد راه می یافت. [ ۲]
عکس جام آفریقا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس