لغت نامه دهخدا
جاست. ( اِ ) جائی را گویند که انگور را در آن لگد زنند تا شیره آن برآید. ( برهان ) ( آنندراج ). جای فشردن انگور باشد. جای افشردن انگور.
جاست. ( اِخ ) از رساتیق قم و شامل 12 دیه است. ( از تاریخ قم ص 58 ). و رجوع به تاریخ قم ص 119 و 120 شود.
فرهنگ فارسی
( اسم ) جای افشردن انگور جایی که انگور را در لگد زنند تا شیر. آن بر آید.
از رساتیق قم
فرهنگ معین
(اِ. ) جایی که انگور را در آن لگد زنند تا شیرة آن برآید.
فرهنگ عمید
جایی که در آن انگور بریزند و لگد کنند تا آبش گرفته شود، چرخشت.