تکس مکس

دانشنامه عمومی

تکس مکس ( انگلیسی: Tex - Mex ) یا غذای تگزاسی - مکزیکی بخشی از آشپزی آمریکایی است که در غذای آمریکایی های هیسپانیک و لاتین ساکن تگزاس ریشه دارد. تکس مکس از تگزاس و ایالت های جنوب غربی آمریکا به سراسر این کشور و حتی کانادا تسری پیدا کرده است. عناصر بنیانی غذاهای تکس مکس، پنیر، گوشت گاو، گوشت خوک، لوبیا، فلفل، ادویه جات و تورتیلا است.
عکس تکس مکس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس