تویسرکانی محمدنبی

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] «سید احمد تویسرکانی»، فرزند سید محمدباقر در مهرماه سال 1313 در اصفهان به دنیا آمد. وی پس از فراگفتن خواند و نوشتن و اتمام تحصیلات ابتدایی، به جهت فراگیری علوم اسلامی، وارد حوزه علمیه شد و در سال 1333 با شرکت در امتحان جواز مدرسی علوم منقول که از طرف وزارت فرهنگ، از طلاب حوزوی به عمل آمد، به دریافت جواز مدرسی علوم منقول توفیق یافت. در شهریور ماه این سال در امتحان کنکور دانشکده علوم معقول و منقول دانشگاه تهران شرکت کرد و پس از اعلام قبولی در این دانشکده در رشته علوم منقول ثبت نام کرد. وی در آبان ماه 1336 با گذراندن پایان نامه تحصیلی با درجه خوب موفق به گرفتن لیسانس شد.
وی در شهریور ماه 1337 در کنکور دکتری همان رشته شرکت کرد و در آبان 1341 موفق به اتمام دوره دکتری رشته منقول گردید و در سال 1348 با گذراندن پایان نامه تحصیلی دوره دکتری با درجه بسیار خوب به دریافت مدرک دکتری نائل آمد.
وی در سال 1336 به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآمد و در همان سال به دبیری و کفالت دبیرستان نظام وفای کاشان منصوب شد و در سال 1337 به سمت دبیری در دبیرستان های قم منتقل و در دبیرستان حکیم نظامی قم به تدریس اشتغال یافت. در اول مهرماه سال 1340 از قم به آموزش و پرورش اصفهان انتقال یافت و سال اول در دبیرستان نشاط و پس از آن در دبیرستان سعدی، ادب و نمونه اصفهان به تدریس ادبیات عرب و فارسی و فلسفه به تدریس مشغول شد. در تاریخ 1349 از طرف اداره کل به سمت راهنمای تعلیماتی علوم دینی تعیین گردید. وی با داشتن سمت رئیس انجمن دبیران دینی در تاریخ 1354 به دبیری در دبیرستان صائب و پس از آن در مدرسه تربیت مربی فنی و حرفه ای در اصفهان و غیره انجام وظیفه نمود. در اول آبان 1362 پس از 25 سال تمام به افتخار بازنشستگی از خدمت در آموزش و پرورش فراغت یافت. ظمنا وی از سال تحصیلی 1345 به مدت یک سال، هفته ای چند ساعت در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان تدریس زبان و ادبیات عرب را بر عهده داشت که همچنان پس از بازنشستگی ادامه داشت. وی در آغاز سال تحصیلی 1363 جهت تدریس در دانشگاه صنعتی اصفهان دعوت به همکاری شد و در پی آن نیز در دانشگاه آزاد اسلامی شهر کرد و دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، هفته ای چند ساعت تدریس می کرد. در سال تحصیلی 66-67 با شروع دانشگاه آزاد خوراسکان و تاسیس رشته حقوق خصوصی، تدریس درس فقه و اصول را برعهده گرفت. وی در اسفند 1368 به طور رسمی با مرتبه استادیاری افتخار تدریس را به دست آورد.
2- تصحیح و تألیف رساله غناء

پیشنهاد کاربران

بپرس