تولید قهوه در کوبا

دانشنامه عمومی

قهوه در کوبا از اواسط سده ۱۸ام میلادی تولید می شده است. پس از انقلاب در هائیتی کشاورزان فرانسوی زیادی به کوبا فرار کردند و مزارع قهوه از جلگه های غربی تا حدود کوهستان های مجاور گسترش یافتند.
تولید قهوه در شرق کوبا در طی قرن ۱۹ام و ۲۰ام منجر به ایجاد یک زمینه فرهنگی ویژه گردید و صحنه مهمی از توسعه این نوع کشاورزی را به نمایش گذاشت. از این رو، یونسکو در سال ۲۰۰۰ استان های سانتیگو و گوانتانامو در ناحیه جنوب شرقی را به عنوان میراث جهانی اعلام کرد. [ ۱] پیش از دورهٔ کاسترو، صنعت قهوه کوبا رشد چشمگیری داشت. در میانهٔ دههٔ ۱۹۵۰، کوبا سالیانه بیش از ۲۰۰۰۰ تن دانهٔ قهوه صادر می نمود.
در قرن ۲۱ام، ۹۲ درصد قهوه کشور در ناحیه کوهستان Sierra Maestra تولید شده است. قهوه در ماه های سپتامبر تا ژانویه برداشت می شود. [ ۲]
بنا به آمار فائو مجموع زمین های کشت قهوه از ۱۷۰، ۰۰۰ هکتار در سال ۱۹۶۱ به ۲۶، ۹۳۵ هکتار در سال ۲۰۱۱ کاهش یافته است. [ ۳]
عکس تولید قهوه در کوباعکس تولید قهوه در کوباعکس تولید قهوه در کوباعکس تولید قهوه در کوبا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس