تورلو یکی از غذاهای ترکی است. از سبزیجات خورشتی درست می شود و ممکن است شامل گوشت خورشتی نیز باشد. [ ۱] انواع این غذا در غذاهای بالکان نیز یافت می شود. به طور خاص، در آلبانی به عنوان تورلی پریمش، تورلو یا تورلو تورلو در یونان، و تورلی تاوا در مقدونیه شمالی شناخته می شود.
این نام از کلمه ترکی باستانی türlüg به معنای «تنوع» ریشه دارد. تورلو را می توان در دیگ سفالی به نام güveç طبخ کرد. این نوع در ترکیه و در بلغارستان türlü güveç نامیده می شود. نسخه مقدونی، تورلی تاوا، به طور سنتی در ظرف یا دیگ سفالی مشابهی به نام تاوا ساخته می شود.
مواد اولیه پخت تورلو در محل های مختلف بسیار متفاوت است. این خوراک معمولاً شامل سیب زمینی، بادمجان و بامیه است. لوبیا سبز، فلفل دلمه، هویج، کدو سبز، گوجه فرنگی، پیاز و سیر را نیز می توان اضافه کرد. انواع گوشت با گوشت گاو یا بره، در بالکان نیز با گوشت خوک درست می شود. سایر مواد معمولی مورد استفاده عبارتند از روغن پخت و پز، آب، نمک، فلفل سیاه یا فلفل قرمز خرد شده، رب گوجه فرنگی یا رب فلفل. همه این مواد با هم مخلوط می شوند و در فر می پزند. [ ۱] این غذا را می توان با برنج و ماست در کنار آن سرو کرد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین نام از کلمه ترکی باستانی türlüg به معنای «تنوع» ریشه دارد. تورلو را می توان در دیگ سفالی به نام güveç طبخ کرد. این نوع در ترکیه و در بلغارستان türlü güveç نامیده می شود. نسخه مقدونی، تورلی تاوا، به طور سنتی در ظرف یا دیگ سفالی مشابهی به نام تاوا ساخته می شود.
مواد اولیه پخت تورلو در محل های مختلف بسیار متفاوت است. این خوراک معمولاً شامل سیب زمینی، بادمجان و بامیه است. لوبیا سبز، فلفل دلمه، هویج، کدو سبز، گوجه فرنگی، پیاز و سیر را نیز می توان اضافه کرد. انواع گوشت با گوشت گاو یا بره، در بالکان نیز با گوشت خوک درست می شود. سایر مواد معمولی مورد استفاده عبارتند از روغن پخت و پز، آب، نمک، فلفل سیاه یا فلفل قرمز خرد شده، رب گوجه فرنگی یا رب فلفل. همه این مواد با هم مخلوط می شوند و در فر می پزند. [ ۱] این غذا را می توان با برنج و ماست در کنار آن سرو کرد.
wiki: تورلو