تورتیا

دانشنامه عمومی

تورتیا ( به اسپانیایی: tortilla ) نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید بسیار آسیاب شده است. این نان که ماده آن از ذرت نشأت می گیرد معمولاًً به همراه گوشت برای پختن غذاهایی چون تاکو، بوریتو و انچیلادا استفاده می شود.
تورتیا از نوآوری هایی بود که پس از آورده شدن گندم از اسپانیا به قاره آمریکا هنگام استعمار این منطقه ایجاد شد. سرخ پوستان در قدیم برای تهیه تورتیا، ذرت را با دانه کوب در کابیله کوبیده و آماده می کردند.
عکس تورتیاعکس تورتیاعکس تورتیا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

تورتیا ( به اسپانیایی: tortilla ) نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید بسیار آسیاب شده است. این نان که ماده آن از ذرت نشأت می گیرد معمولاًً به همراه گوشت برای پختن غذاهایی چون تاکو، بوریتو و انچیلادا استفاده می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

تورتیا از نوآوری هایی بود که پس از آورده شدن گندم از اسپانیا به قاره آمریکا هنگام استعمار این منطقه ایجاد شد. سرخ پوستان در قدیم برای تهیه تورتیا، ذرت را با دانه کوب در کابیله کوبیده و آماده می کردند.
Thin, flat, unleavened bread originally made from corn
A tortilla ( /tɔːrˈtiːə/, Spanish: [toɾˈtiʎa] ) is a thin, circular unleavened flatbread from Mexico and Central America originally made from maize hominy meal, and now also from wheat flour.

بپرس