ته گرفتن

لغت نامه دهخدا

ته گرفتن. [ ت َه ْ گ ِ رَ / رِ ت َ ] ( مص مرکب ) بسته شدن و بهم پیوستن قسمتی از طعام در ته دیگ. سوختن غذایی که در زیر ظرف است برای کم آبی و مجاورت آتش : ته گرفتن دیگ ؛ سوختن قسمت زیرین آن و به بن دیگ چسبیدن. ( یادداشت بخط مرحوم دهخدا ).

فرهنگ فارسی

بسته شدن و بهم پیوستن قسمتی از طعام در ته دیگ سوختن غذایی که در زیر ظرف است برای کم آبی و مجاورت آتش

واژه نامه بختیاریکا

چَل گِریدِن

پیشنهاد کاربران

ته گرفتن ؛ آب خورش و مانند آن بخار شدن. به ته رسیدن مظروف دیگ.

بپرس