ته گرفتن. [ ت َه ْ گ ِ رَ / رِ ت َ ] ( مص مرکب ) بسته شدن و بهم پیوستن قسمتی از طعام در ته دیگ. سوختن غذایی که در زیر ظرف است برای کم آبی و مجاورت آتش : ته گرفتن دیگ ؛ سوختن قسمت زیرین آن و به بن دیگ چسبیدن. ( یادداشت بخط مرحوم دهخدا ).
فرهنگ فارسی
بسته شدن و بهم پیوستن قسمتی از طعام در ته دیگ سوختن غذایی که در زیر ظرف است برای کم آبی و مجاورت آتش
واژه نامه بختیاریکا
چَل گِریدِن
پیشنهاد کاربران
ته گرفتن ؛ آب خورش و مانند آن بخار شدن. به ته رسیدن مظروف دیگ.