تنوع کشت ( به انگلیسی: Crop diversity ) یا تنوع زیستی محصول، تنوع و گوناگونی محصولات، گیاهان مورد استفاده در کشاورزی از جمله ویژگی های ژنتیکی و فنوتیپی آنها است. زیرمجموعه و عنصر خاصی از تنوع زیستی کشاورزی است. در طول ۵۰ سال گذشته، کاهش عمده ای در دو جزء تنوع محصول وجود داشته است؛ تنوع ژنتیکی در هر محصول و تعداد گونه هایی که معمولاً رشد می کنند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: تنوع کشت