تنظیم کننده اسیدیته

دانشنامه عمومی

تنظیم کننده اسیدیته یا عامل کنترل کننده PH مواد افزودنی غذایی هستند که برای تغییر یا حفظ پی اچ اسید یا باز ) استفاده می شوند. این مواد می توانند اسید آلی یا اسید معدنی، باز، خنثی یا محلول بافر باشند. عوامل معمولی شامل اسیدهای زیر و نمک های سدیم آن ها است: اسید سربیک، استیک اسید، بنزوئیک اسید و پروپانوئیک اسید. [ ۱] تنظیم کننده های اسیدیته با عدد ئی آن ها نشان داده می شود، مانند E260 ( استیک اسید ) یا به سادگی به عنوان اسید غذایی ذکر شده است. [ ۱]
عکس تنظیم کننده اسیدیته
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس