لغت نامه دهخدا
دانشنامه عمومی
تف یا تفت دادن یک روش پخت وپز مواد غذایی است که با استفاده از مقدار کمی روغن یا چربی در یک ظرف کم عمق ( تابه ) روی حرارت نسبتاً بالا انجام می شود. مواد تشکیل دهنده معمولاً به قطعات کوچک به منظور تسهیل پخت وپز سریع برش داده می شوند. مواد غذایی سرخ شده به این روش در عین سرخ شدن، بافت، رطوبت و عطر و طعم خود را حفظ می کنند. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: تف دادن
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید