تست تحمل گلوکز خوراکی

دانشنامه عمومی

تست تحمل گلوکز خوراکی ( به انگلیسی:  glucose tolerance test )     یک آزمون پزشکی است که در آن گلوکز  به بیمار داده می شود، و سپس نمونه  خون  گرفته می شود. و سرعت پاک سازی آن از خون در آن بررسی می شود. [ ۱]   از این  تست معمولاً برای تشخیص دیابت، مقاومت به انسولین و اختلال سلول های بتا استفاده می شود. [ ۲] [ ۳]  
عکس تست تحمل گلوکز خوراکی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس