تری جونز

دانشنامه عمومی

تری جونز ( به انگلیسی: Terry Jones ) با نام کامل تری گراهام پِری جونز ( زادهٔ ۱ فوریهٔ ۱۹۴۲ – درگذشته ۲۰ ژانویهٔ ۲۰۲۰ ) [ ۱] یک هنرپیشه و کارگردان فیلم اهل ولز بود.
در این فهرست، تری جونز، کارگردان، نویسنده، یا بازیگر بوده است.
• سیرک پرنده مانتی پایتان ( ۱۹۶۹ - ۱۹۷۴ )
پخش زنده شنبه شب ( ۱۹۷۸ )
• شهر دایناسورها ( مینی سریال ) ( ۲۰۰۲ )
مانتی پایتون و جام مقدس ( ۱۹۷۵ )
زندگی برایان ( ۱۹۷۹ )
معنای زندگی از مانتی پایتان ( ۱۹۸۳ )
مارپیچ ( ۱۹۸۶ )
خدمات شخصی ( ۱۹۸۷ )
اریک وایکینگ ( ۱۹۸۹ )
استریکس و اوبلیکس گرفتن سزار ( ۱۹۹۹ )
مطلقاً هرچیزی ( ۲۰۱۵ )
عکس تری جونز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

تِری جونز ( انگلیسی: Terry Jones، زاده اکتبر ۱۹۵۱ ) کشیش اسلام ستیز کلیسای کوچکی در ایالت فلوریدا است. وی در آستانه نهمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر خواستار برگزاری مراسم قرآن سوزی شد. هرچند سرانجام این برنامه را لغو کرد. به گزارش بی بی سی، او در این باره گفته است:
...
[مشاهده متن کامل]

از مسلمانان نفرت ندارم؛ اما از سوزاندن قرآن برای هشدار دربارهٔ اصول اعتقادی و ایدئولوژی اسلام که از آن نفرت دارم استفاده خواهم کرد.
به گفته واشینگتن تایمز، تری جونز بار دیگر اعلام کرد که در دوازدهمین سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر می خواهد که «طرح بین المللی سوزاندن ۲۹۹۸ قرآن» را به اجرا درآورد. سازمان جونز، اعلام کرده که به زودی فراخوان طرح بین المللی سوزاندن ۲۹۹۸ قرآن را منتشر خواهد کرد. به گفته این کشیش، عدد ۲۹۹۸ شمار قربانیانی است که در حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در نیویورک جان خود را از دست دادند. با وجود این، هنگام تلاش برای سوزاندن سه هزار نسخه از قرآن بازداشت شد.
این کشیش آمریکایی بازداشت یوسف ندرخانی، کشیش ایرانی را دلیل عمده قرآن سوزی اعلام کرد. به گزارش رادیو فردا، جونز در اعتراض به این بازداشت در مقابل کلیسای خود در فلوریدا، قرآن و تصویری از پیامبر اسلام را به آتش کشید. یوسف ندرخانی، کشیش پروتستان است که در اکتبر ۲۰۰۹ در ایران بازداشت شد. او در ۱۹ سالگی دین خود را از اسلام به مسیحیت تغییر داده و گفته شده که به دلیل خودداری از «بازگشت به دین اسلام» با مجازات اعدام روبرو بوده است. ( سرانجام پس از تبرئه، حکم اعدام وی باطل و از زندان آزاد شد ) .
آصف علی زرداری، رئیس جمهور پاکستان این کار تری جونز را محکوم کرد. همچنین این اقدام، از سوی مالزی، ایران، بریتانیا، واتیکان، پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو ) ، و ایالات متحده آمریکا محکوم شد. ژنرال دیوید پترائوس، فرمانده نیروهای ائتلاف تحت رهبری آمریکا در افغانستان، تهدید به این اقدام را محکوم کرد. به گفته پنتاگون، رابرت گیتس، وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا، نیز در این خصوص در طی تماس تلفنی به جونز گفت: «این کار جان سربازان ما را ـ به ویژه در عراق و افغانستان ـ به خطر می اندازد». «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا نیز تهدید تری جونز به انجام سوزاندن کتاب قرآن را محکوم کرد. به گزارش رادیو فردا، در اعتراض به برنامه قرآن سوزی در فلوریدا، گروهی از مردم افغانستان در مقابل نیروهای ناتو در بدخشان تجمع کردند که در این تجمع به سوی آنها شلیکی انجام شد و در پی آن یک کشته و هشت زخمی برجای ماند. از شخصیت های مذهبی کشورهای اسلامی که این برنامه را محکوم کردند؛ می توان به سید علی سیستانی از مراجع تقلید شیعی در عراق و اسماعیل هنیه نخست وزیر حماس اشاره کرد. دولت دانمارک در مه ۲۰۱۷ تری جونز را ممنوع الورود اعلام کرد. اینگر استویبرگ وزیر مهاجرت دانمارک، دلیل آن را نفرت پراکنی در سخنرانی های جونز بیان کرده است. پیشتر از این، دولت کانادا در سال ۲۰۱۲ نیز به او اجازه ورود به کشور را نداده بود.

تری جونز
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/تری_جونز_(کشیش)

بپرس