تره کوهی
لغت نامه دهخدا
دانشنامه عمومی
ترهٔ کوهی ( با نام علمی: Allium ampeloprasum Var Iranicum ) ، گیاهی علفی است که مزه اش به پیازچهٔ خام می ماند و خود به سان تره است. خام آن را چون سبزی همراه با خوراک می خورند. همچنین از آن در پخت کلانه نیز استفاده می شود. [ ۱] اگر در دشت روییده باشد آن را «کورایه» و اگر در کوه روییده باشد بدان «کنیوال» گویند. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: تره کوهی
پیشنهاد کاربران
اسم کنیوال برای دختران در مفهوم کلی یعنی ناب و دست نیافتنی