تره بار

/tarebAr/

معنی انگلیسی:
fresh fruit and vegetables, produce, vegetable

لغت نامه دهخدا

تره بار. [ ت َرَ / رِ ] ( اِ مرکب ) مقابل خشکبار میوه های تازه و احرارالبقول مانند: خربزه ، هندوانه ، خیار، گرمک ، طالبی ، گیلاس ، زردآلو، کاهو و سبزیهای خوردنی و جز اینها. ( یادداشت بخط مرحوم دهخدا ).

فرهنگ فارسی

( اسم ) سبزیهای خوردنی و برخی میوه ها از قبیل کدو و گوجه فرنگی و بادنجان و باقلا و غیره.
تربار، انواع میوه هاوسبزیهای خوردنی

فرهنگ معین

(تَ رِ ) (اِمر. ) انواع سبزی های خوردنی و میوه .

فرهنگ عمید

انواع میوه ها و سبزی های خوردنی.

دانشنامه عمومی

تربار ( متضاد خشک بار ) در فارسی افغانستان ترکاری[ ۱] نام عمومی برخی محصولات گیاهی خوراکی و اغلب پختنی است. تره بار انواع سبزی های خوردنی به غیر از میوه است. بیشتر در گفتار روزمره آن را سبزیجات نیز می نامند، گرچه رنگ بسیاری از تره بار، مانند هویج، سبز نیست. سیب زمینی، گوجه فرنگی، کدو، بادمجان و هویج از رایج ترین انواع تره بار است. تره بار اگر محصول مهندسی کشاورزی و نتیجه انتخاب مصنوعی باشد گاه به عنوان تره بار پرورشی، تره بار گلخانه ای و تره بار کشاورزی نامیده می شود. تره باری که چنین نباشد، در سال های اخیر، به تره بار رسمی معروف است.
تره بار به میوه محصولات کشاورزی که در غذا استفاده می شوند و معمولاً به تنهایی بعنوان میوه صرف نمی شوند گفته می شود. برخی از مثال تره بار شامل پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، کدو و بادمجان می شود.
در مقابل سبزیجات به ساقه و برگ و ریشه سبز گیاهان خوراکی زراعی گفته می شود، مانند: سبزی خوردن، ریحان، تره، شاهی، پیازچه و از این قبیل.
میوه معمولاً محصولی درختی مانند سیب، پرتقال، توت تر، و غیره است و میتواند محصول بوته مانند توت فرنگی نیز باشد. تفاوت میوه با تره بار و سبزیجات در این است که به تنهایی و بدون هیچ فرآوری پخت یا طریق دیگر میتواند صرف شود.
خشکبار در عوض محصولاتی هستند که در روی درخت یا بعد از برداشت خشک میشوند مانند: گردو ( غیر از گردوی تازه ) ، توت خشک، بادام ( غیر از چغاله بادام ) و غیره
عکس تره بار
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

تَره بار
(در تداول عامه: سبزیجات) انواع سبزی های خوردنی، بته هایی که ساقه و ریشۀ آن ها مصرف غذایی دارد، و خوردنی های انبارکردنی ای، چون سیب زمینی، و پیاز که خام یا پخته برای تزیین سفره یا در تهیۀ انواع غذاها مصرف می شوند. تره بار را به صورت های سرخ کرده، تفت داده، بخارپزشده، و آب پز شده در غذاهایی آماده می کنند که در پختنِ آن ها به تره بار نیاز است و برای تزیین سفره و به همراه غذا برای بیشترکردن اشتها به صورت خام مصرف می کنند.

پیشنهاد کاربران

نام عمومی برخی محصولات گیاهی خوراکی و اغلب پختنی است. تره بار انواع سبزی های خوردنی به غیر از میوه است. بیشتر در گفتار روزمره آن را سبزیجات نیز می نامند، گرچه رنگ بسیاری از تره بار، مانند هویج، سبز نیست. سیب زمینی، گوجه فرنگی، کدو، بادمجان و هویج از رایج ترین انواع تره بار است.
...
[مشاهده متن کامل]

تره بار به میوه محصولات کشاورزی که در غذا استفاده می شوند و معمولاً به تنهایی بعنوان میوه صرف نمی شوند گفته می شود. برخی از مثال تره بار شامل پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، کدو و بادمجان می شود.
تفاوت میوه با تره بار و سبزیجات در این است که به تنهایی و بدون هیچ فرآوری پخت یا طریق دیگر میتواند صرف شود.

تره بار
تره بار: میوه و صیفی جات و سبزیجات
تفاوتها:
تره بار یا تربار:
تره بار به میوه محصولات کشاورزی که در غذا استفاده میشوند و معمولاً به تنهایی بعنوان میوه صرف نمیشوند گفته میشود. برخی از مثال تره بار شامل پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، کدو و بادمجان میشود.
...
[مشاهده متن کامل]

سبزیجات:
در مقابل سبزیجات به ساقه و برگ و ریشه سبز گیاهان خوراکی زراعی اطلاق میگردد، مانند: سبزی خوردن، ریحان، تره، شاهی، پیازچه و از این قبیل.
میوه:
میوه معمولاً محصولی درختی مانند سیب، پرتقال، توت تر، و غیره است و میتواند محصول بوته مانند توت فرنگی نیز باشد. تفاوت میوه با تره بار و سبزیجات در این است که به تنهایی و بدون هیچ فرآوری پخت یا طریق دیگر میتواند صرف شود.
خشکبار:
خشکبار در عوض محصولاتی هستند که در روی درخت یا بعد از برداشت خشک میشوند مانند: گردو ( غیر از گردوی تازه ) ، توت خشک، بادام ( غیر از چغاله بادام ) و غیره

تره بار
تر بار درست تر می نماید مقابل خشکبار چرا که تره بار یعنی از خانواده ی تره . مقابل �خشک� ، �تر� است نه �تره�

بپرس