ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی است که در آشپزی ایرانی بسیار مرسوم است.
کار درست کردن آن را معمولاً با تمیز کردن آلبالوها، ریختن آن ها در صافی و خواباندن چند ساعته در نمک انجام می دهند و سپس آلبالوها را در ظرف دهان گشادی می ریزند و از سرکه پر می کنند.
... [مشاهده متن کامل]
• آلبالو : یک کیلوگرم
• نمک و سرکه : به اندازه کافی
آلبالوها را تمیز می کنیم ، در صافی ریخته ومقداری نمک به آن می زنیم ، چند ساعت می گذاریم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادی می ریزیم و ظرف را از سرکه پر می کنیم . باید در ظرف را محکم ببندیم ودرجای خنک نگهداری کنیم.
کار درست کردن آن را معمولاً با تمیز کردن آلبالوها، ریختن آن ها در صافی و خواباندن چند ساعته در نمک انجام می دهند و سپس آلبالوها را در ظرف دهان گشادی می ریزند و از سرکه پر می کنند.
... [مشاهده متن کامل]
• آلبالو : یک کیلوگرم
• نمک و سرکه : به اندازه کافی
آلبالوها را تمیز می کنیم ، در صافی ریخته ومقداری نمک به آن می زنیم ، چند ساعت می گذاریم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادی می ریزیم و ظرف را از سرکه پر می کنیم . باید در ظرف را محکم ببندیم ودرجای خنک نگهداری کنیم.