ترش تره
گویش مازنی
دانشنامه آزاد فارسی
تُرش تَره
از غذاهای معروف منطقۀ گیلان، فراهم آمده از تخم مرغ، سیر کوبیده، سبزیِ ساطوری شده (تره، جعفری، نعنا، اسفناج، و خالواش)، اندکی برنج، آب نارنج، زردچوبه، روغن، و نمک و فلفل. برنج را روی آتش ملایم می گذارند تا لعاب دهد. آن گاه سبزی را بدان می افزایند و چندان بی در بر آتش باقی می گذارند که آب آن کاسته شده و بیش از یک پیمانه آب در مخلوط نماند. مخلوط سیر تفت داده و نمک، زردچوبه، و تخم مرغ را در تابۀ روغن جوش می گردانند و در پایان نمک، فلفل، و آب نارنج می افزایند. اگر به این مخلوط آب نارنج نیفزایند، بدان شیرین تره می گویند.
از غذاهای معروف منطقۀ گیلان، فراهم آمده از تخم مرغ، سیر کوبیده، سبزیِ ساطوری شده (تره، جعفری، نعنا، اسفناج، و خالواش)، اندکی برنج، آب نارنج، زردچوبه، روغن، و نمک و فلفل. برنج را روی آتش ملایم می گذارند تا لعاب دهد. آن گاه سبزی را بدان می افزایند و چندان بی در بر آتش باقی می گذارند که آب آن کاسته شده و بیش از یک پیمانه آب در مخلوط نماند. مخلوط سیر تفت داده و نمک، زردچوبه، و تخم مرغ را در تابۀ روغن جوش می گردانند و در پایان نمک، فلفل، و آب نارنج می افزایند. اگر به این مخلوط آب نارنج نیفزایند، بدان شیرین تره می گویند.
wikijoo: ترش_تره
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید