تُردک برنج نوعی تردک و از خانواده لب شوره ها است که از تنوری و یا در مواردی کبابی کردن خمیر برنج پخته معمولاً به روشهای بدون روغن تولید میشود که اندازه کوچکتر ولی ضخامت بیشتری از برگک برنج دارد.
طعم های مختلفی از جمله طعم سبزیجات و بدون طعم آن موجود است که آنرا همراه با پنیر، کره یا مزه هایی مثل سالسا و چاشنی های دیگر صرف میکنند.
... [مشاهده متن کامل]
طعم های مختلفی از جمله طعم سبزیجات و بدون طعم آن موجود است که آنرا همراه با پنیر، کره یا مزه هایی مثل سالسا و چاشنی های دیگر صرف میکنند.
... [مشاهده متن کامل]