تراجنسیت هراسی

پیشنهاد کاربران

تراجنسیت هراسی یا ترنس هراسی ( به انگلیسی: Transphobia ) به معنی ترس بی مورد یا نفرت شدید همراه با غرض ورزی نسبت به افراد تراجنسیتی است. تراجنسیت هراسی طیف وسیعی از کلیشه ها، تعصبات و تبعیض ها است که افراد در نگرش یا رفتار خود به شکل عمدی یا غیرعمدی علیه تراجنسیتی ها اعمال میکنند. نقطه مشترک تمام اشکال تراجنسیت هراسی انکار و رد هویت جنسیتی افراد ترنس و نا موجه نشان دادن آن ها است. ترنس هراسی خشن می تواند باعث آسیب های فیزیکی به افراد تراجنسیتی شود یا به صورت آسیب های ثانویه مثل مشکلات روانی، افسردگی یا حتی خودکشی ظهور کند.
...
[مشاهده متن کامل]

در سال ۱۹۹۶ رابرت ایدس ۵۰ ساله که دچار سرطان تخمدان بود، به پزشک مراجعه کرد ولی ۱۲ پزشک به بهانه آزردگی سایر بیماران از ظهور یک فرد ترنس از درمان این فرد سر باز زدند. مورد دیگر خانم تایرا هانتی تراجنسیتی ۲۵ ساله ای بود که در سال ۱۹۹۵ در اثر یک حادثه رانندگی مجروح شد. یکی از ماموران اورژانس که متوجه آلت مردانه او شده بود برای دقایقی مراقبت را رها کرد و شروع به تمسخر آلت او کرد. تایرا هانتی عصر آن روز در بیمارستان درگذشت. مادر تایرا علیه کارکنان اورژانس شکایت کرده که منجر به محکومیت آنان شد.
سال ۲۰۱۱ در ایالات متحده، مرکز حمایت از افراد تراجنسیتی طی یک بررسی نتیجه گرفت که ۱۹٪ تراجنسیتی ها از مراکز درمانی طرد می شوند چون مراکز درمانی از مداوای این افراد خودداری می کنند.
بعضی تراجنسیتی ها زمانی که برای تطبیق جنسیت اقدام می کنند شغل خود را از دست می دهند. در سال ۱۹۹۹ دو بنگاه خبری سان فرانسیسکو کرانیکل و آسوشیتدپرس گزارش دادند که در بررسی وزارت بهداشت سان فرانسیسکو مشخص شد سالانه ۷۰٪ از افراد تراجنسیتی از محل کار تنها به دلیل تراجنسیتی بودن اخراج می شوند. در بخشی از همین گزارش، ۳۲۹ زن ترنس و ۱۲۳ مرد ترنس مورد بررسی قرارگرفته بودند که در بین آن ها تنها ۴۰٪ زنان ترنس توانسته بودند مشغول به کار شوند یا در کار سابق خود باقی بمانند. البته در این زمینه وضع مردان ترنس با نرخ ۸۱٪ بهتر بود. همچنین ۴۶٪ از زنان ترنس و ۵۷٪ مردان ترنس اذعان کردند، صاحبکاران بین آن ها و دیگران تبعیض قائل می شود.
در بعضی از کشورها و ایالت ها قوانینی برای جلوگیری از تبعیض علیه تراجنسیتی ها نوشته شده است که کارفرما را ملزم به رفتار عادلانه می کند ولی صاحب کاران سنتی کماکان با بهانه های واهی دست به رفتارهای تبعیض آمیز می زنند، به عنوان مثال فرد را به خاطر تاخیر در ورود بدون هیچ اخطاری اخراج می کنند. سال ۲۰۰۰ یک فروشگاه های زنجیره ای ویندیکسی در جنوب آمریکا کارمند قدیمی خود به نام پیتر اویلی را اخراج کرد. این فرد با تمام سابقه و تشویق هایی که در طول کار خود گرفته بود تنها به دلیل اینکه در بیرون از محیط کار پوشش خود را عوض می کرد اخراج شد. اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا یک شکایت علیه مدیر فروشگاه ویندیکسی تنظیم کرد ولی در دادگاه رد شد.

تراجنسیت هراسی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/تراجنسیت‌هراسی

بپرس