تخم کدو

دانشنامه عمومی

تخم کدو دانه کدو است که به عنوان آجیل، بذر، دانه روغنی یا دارو مورد استفاده دارد.
ویتامین اف، به دو روغن ضروری گفته می شود: امگا ۳ و امگا ۶ که در تخم کدو فراوانند. به علاوه، منبع غنی اسید اولئیک، فیبر، پروتئین و ریزمغذی ها و درشت مغذی های فراوانی است. بعلت تراکم فلز روی، دارای خواص ضدقارچی به ویژه ضدشوره سر است. [ ۱]
مهم ترین فواید:[ ۲]
• کاهش استرس
• محافظت از غده پروستات
• جوان ماندن و حفظ سلامت پوست
• از بین بردن عفونت انگلی
• بهبود سلامت مغز
• کاهش سطح قند خون
• پیشگیری از تصلب شرایین
• مانع بروز ورم مفاصل
• بهبود عملکرد مثانه
• تقویت استخوان ها
• محافظت از کلیه
• تسریع در بهبود زخم ها
برخی مردم، تخم کدو را باعث کرم کدو می دانند؛ اما قضیه دقیقاً برعکس است؛ چون کرم کدو از تخم کدو متنفر است و حاضر است از روده بیرون بیاید و بمیرد![ ۳] این باعث شد که تخم کدو از سال ۱۸۶۳ تا ۱۹۳۶ در «فارماکوپه ایالات متحده» به عنوان یک ضدانگل ثبت شوند. [ ۴]
• به علت تراکم پروتئین می تواند باعث آلرژی در برخی شود.
• بو دادن آن باعث واسرشتن پروتئین آن به مواد بالنسبه سمی می شود.
• طبع آن سرد و خشک ( پاییزی یا سوداوی ) و مصلح آن انگبین است.
• چون باعث دفع روغن های بد بدن می شوذ، باعث چربی سر می شود.
• تخم کدوی بیات باعث فوران سوداست.
عکس تخم کدو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس