تخم مرغ دودی

دانشنامه عمومی

تخم مرغ دودی غذایی است که شامل دود کردن تخم مرغ و تخم ماهی می شود. [ ۱] [ ۲] تخم مرغ های دودی را می توان با تخم مرغ های آب پز که سپس دودی می کنند، درست کرد، [ ۳] [ ۴] یا با دود کردن تخم مرغ های نپخته در پوسته آن ها. [ ۵] علاوه بر این، تخم مرغ دودی به عنوان نوعی از تخم مرغ های آب پز تعریف شده است که پوست آن ها، مرینیت شده و سپس دودی می شود. [ ۶]
برخی از خاویارهایی که گاهی دود می شوند عبارتند از قلیه ماهی کاد که در نروژ رایج است، قلیه کفال و قلیه ماهیان خاویاری. [ ۲] [ ۷] محصول دیگر مشروب تخم مرغ دودی است که می تواند از قلیه ماهی آزاد منجمد خام تهیه شود. [ ۸]
تخم مرغ دودی را می توان به خمیر تخم مرغ دودی تبدیل کرد. غذاهای اضافی و غذاهایی که از تخم مرغ دودی تهیه می شوند عبارتند از: سالاد تخم مرغ، سس وینیگرت و دیپ[ ۹] [ ۱۰] [ ۱۱] [ ۱۲] یکی از نسخه های سالاد نیکواز از کف تخم مرغ دودی به عنوان یک ماده تشکیل دهنده استفاده می کند. پوره های تهیه شده با تخم مرغ دودی برای افزایش طعم غذاهای مختلف استفاده شده است. [ ۱۳] [ ۱۴]
عکس تخم مرغ دودیعکس تخم مرغ دودیعکس تخم مرغ دودی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس