تخم مرغ آب پز. تخم مرغ آب پز ( انگلیسی: Boiled egg ) تخم مرغ هایی هستند که از مرغ تهیه می شوند و بدون اینکه پوست آن ها بشکند، معمولاً با غوطه ور شدن در آب جوش پخته می شوند. تخم مرغ آب پز سفت ( انگلیسی: Hard - boiled eggs ) به گونه ای پخته می شوند که سفیده و زرده تخم مرغ هر دو به طور کامل جامد شوند، در حالی که در تخم مرغ آب پز نرم یا عسلی ( انگلیسی: soft - boiled eggs ) ممکن است زرده به طور کامل و گاهی سفیده آن حداقل تا حد زیادی مایع و خام باشد. تخم مرغ آب پز یک صبحانه محبوب در سراسر جهان است.
علاوه بر غوطه وری در آب جوش، چند روش مختلف برای تهیه تخم مرغ آب پز وجود دارد. تخم مرغ ها را می توان زیر دمای جوش، یعنی آهسته جوش، یا بخارپز کرد. زمان سنج تخم مرغ به این دلیل نامگذاری شده است که معمولاً برای زمان جوشاندن تخم مرغ استفاده می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفعلاوه بر غوطه وری در آب جوش، چند روش مختلف برای تهیه تخم مرغ آب پز وجود دارد. تخم مرغ ها را می توان زیر دمای جوش، یعنی آهسته جوش، یا بخارپز کرد. زمان سنج تخم مرغ به این دلیل نامگذاری شده است که معمولاً برای زمان جوشاندن تخم مرغ استفاده می شود.
wiki: تخم مرغ آب پز