تثبیت آنزیم. آنزیم پایدار یک آنزیم متصل به مواد بی اثر و نامحلولی مانند آلژینات کلسیم ( از ترکیب محلول آلژینات سدیم و آنزیم محلول در کلرید کلسیم به دست می آید ) . این می تواند باعث مقاومت بیشتری در برابر تغییر در شرایط مانند تغییر pH یا دما بشود. همچنین اجازه می دهد تا آنزیم ها در طول واکنش در یک محل ثابت باقی بماند و پس از آن آن ها به راحتی از محصولات جدا می شوند و ممکن است مجدداً مورد استفاده قرار گیرند - فرایند بسیار کارآمد و بنابراین واکنش های کاتالیز شده به وسیله آنزیم ها می توانند به طور گسترده ای در صنایع استفاده شوند. یک جایگزین برای تثبیت شدن آنزیم، تثبیت کامل سلول است. - فرآیندی بسیار کارآمدتر و به طور گسترده در صنعت برای واکنش های آنزیم اصلاح شده، آنزیمی است، با تحرک محدود، متصل به یک ماده بی اثر و نامحلول - مانند آلژینات کلسیم ( که از واکنش مخلوطی از محلول آلژینات سدیم و محلول آنزیم با کلرید کلسیم تولید می شود ) . این می تواند مقاومت بیشتری در برابر تغییرات در شرایطی مانند pH یا دما ایجاد کند. همچنین به آنزیم ها اجازه می دهد در سرتاسر واکنش در جای خود نگه داشته شوند، پس از آن به راحتی از محصولات کاتالیزور آنزیمی استفاده می شود. جایگزینی برای بیحرکتی آنزیم، بیحرکتی سلول کامل است. آنزیم های تثبیت شده به راحتی قابل استفاده هستند، به سادگی از محصولاتشان جدا می شوند و می توانند مجدداً مورد استفاده قرار گیرند. آنزیم ها کاتالیزورهای زیستی هستند که بدون تغییر مداوم، تلف شدن و یا از دست دادن تعادل واکنش های شیمیایی، نقش اساسی در افزایش واکنش های شیمیایی در سلول ها دارند. اگرچه ویژگی های آنزیم ها بسیار منحصر به فرد است، اما کاربرد آنها در صنعت به دلیل عدم قابلیت استفاده مجدد، پایداری و هزینه بالای تولید محدود است. آنزیم های بی حرکت دارای چندین مزیت نسبت به آنزیم های موجود در محلول هستند، از جمله: • راحتی اقتصادی • پایداری بالاتر • سهولت حذف از مخلوط واکنش، که منجر به جداسازی خالص محصول می شود آنزیم های تثبیت شده در فرآیندهای صنعتی مختلف استفاده می شوند و کاربردهای مهمی در محصولات بیوتکنولوژی مانند کروماتوگرافی بیوافینیتی و حسگرهای زیستی دارند. آنها را می توان از طریق تکنیک های مختلف از جمله اتصال کووالانسی، کپسوله سازی، گیر افتادن و جذب به تکیه گاه متصل کرد. برخی از خواص آنزیم های تثبیت شده، مانند فعالیت کاتالیزوری یا پایداری حرارتی، ممکن است به دلیل فرآیند بی حرکتی تغییر کند که می تواند برای کاربردهای خاص مورد استفاده قرار گیرد. به طور خلاصه، آنزیم های تثبیت شده آنزیم هایی هستند که به طور فیزیکی محدود شده و به یک ماده بی اثر متصل می شوند، مقاومت بیشتری در برابر تغییرات محیطی ایجاد می کنند و امکان حذف آسان از مخلوط واکنش را فراهم می کنند. آنها کاربردهای مختلفی در فرآیندهای صنعتی و محصولات بیوتکنولوژی دارند و مزایایی مانند راحتی اقتصادی، پایداری بالاتر و سهولت استفاده را ارائه می دهند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: تثبیت آنزیم