تباهگ

پیشنهاد کاربران

تباهِگ، خوراک سنتی بلوچی است که در آن گوشت را نمک سود کرده و آن را به همراه اناردانه ترش و نمک، خُشک می کنند. تباهِگ با پلو پُخته و دَم کشیده می شود. تباهِگ از معروفترین خوراک های مردم منطقه بلوچستان است. این خوراک شبیه گوشت لَند ( در هرات و غرب افغانستان ) و گوشت قاق ( به معنای خشک ) در کابل است.
...
[مشاهده متن کامل]

• ورقه بزرگ گوشت گوسفند
• دانه های خشک شده انار یا پودر انار
• نمک و فلفل به مقدار لازم
گوشت را با مواد هم بزنید، به مدت یک هفته بگذارید تا کامل خشک شود.
• ۱ - گوشت خشک شده را به مدت نیم ساعت همراه نمک و فلفل با آب می جوشانند.
( آب گوشت را برای تهیه برنج استفاده می کنند )
• ۲ - گوشت را از آب جدا نموده و با روغن سرخ می نمایند.

تباهگ
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/تباهگ

بپرس