لغت نامه دهخدا
دانشنامه عمومی
تاپیوکا ( /ˌtæpiˈoʊkə/ ؛ پرتغالی: ) نشاسته استخراج شده از ریشه های ذخیره ای گیاه مانیوک است ( Manihot esculenta، همچنین به عنوان مانیوک شناخته می شود ) ، که یک گونه بومی منطقه شمال و منطقه مرکزی غرب برزیل، بوده. [ ۱] اما استفاده از آن اکنون در سراسر آمریکای جنوبی گسترش یافته است. این گیاه توسط استعمارگران پرتغالی به بیشتر مناطق هند غربی، آفریقا و آسیا منتقل شد. این گیاه یک درختچه چند ساله است که با شرایط گرم مناطق جلگه ای گرمسیر سازگار است. مانیوک نسبت به بسیاری از گیاهان غذایی، بهتر با خاک های فقیر وفق می یابد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: تاپیوکا
دانشنامه آزاد فارسی
تاپیوکا (tapioca)
نشاستۀ دانه دانه که از ریشۀ مانیوک تهیه می شود. در آشپزی به کار می رود.
نشاستۀ دانه دانه که از ریشۀ مانیوک تهیه می شود. در آشپزی به کار می رود.
wikijoo: تاپیوکا
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید