تالیاتله یا تالیاتلی ( به ایتالیایی: Tagliatelle ) نوعی پاستای نواری شکل تخم مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا - رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی متر[ ۱] دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی ۲ میلی متر از آن باریکتر است. [ ۱]
تالیاتله را می توان با انواع گوناگونی از سس های گوشت، سبزیجات و ماهی سرو نمود اما معمولاً با مایهٔ گوشتی یا سس بلونز خورده می شود.
در افسانه ها آمده است که تالیاتله را نخستین بار آشپزی ماهر با الهام گرفتن از موهای افشان لوکرتیا بورژیا تولید نمود و آن را در مراسم ازدواج او با آلفونسو دته به لوکرتیا بورژیا تقدیم کرد. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتالیاتله را می توان با انواع گوناگونی از سس های گوشت، سبزیجات و ماهی سرو نمود اما معمولاً با مایهٔ گوشتی یا سس بلونز خورده می شود.
در افسانه ها آمده است که تالیاتله را نخستین بار آشپزی ماهر با الهام گرفتن از موهای افشان لوکرتیا بورژیا تولید نمود و آن را در مراسم ازدواج او با آلفونسو دته به لوکرتیا بورژیا تقدیم کرد. [ ۱]
wiki: تالیاتله