تاریدا ، یک نوع سوپ عربی است که به طایفه غسانیان نسبت داده شده و به زمان قبل از اسلام بازمی گردد.
غسانیان گوشت را با آب و نوعی پودر سوخاری ( که با دست به صورت سنتی تهیه می شده ) مخلوط می کردند. اگرچه غسانیان عرب بودند اما تا زمان فروپاشی قلمروشان ، مسیحی باقی ماندند. بااین حال این سوپ در بین عرب های مسلمان رواج یافت.
... [مشاهده متن کامل]
این غذا از معدود غذاهای سنتی عربستان است که به دیگر کشورها از مراکش تا چین راه یافته ولی در هر کشوری که از این غذا استفاده می کند با ذائقه ، دستور پخت و فرهنگ متفاوت، مواد خود را در آن به کار برده و امروزه انواع مختلف تاریدا وجود دارد. ( مورهای اسپانیایی در تهیه تاریدا از بادمجان هم استفاده می کنند. )
غسانیان گوشت را با آب و نوعی پودر سوخاری ( که با دست به صورت سنتی تهیه می شده ) مخلوط می کردند. اگرچه غسانیان عرب بودند اما تا زمان فروپاشی قلمروشان ، مسیحی باقی ماندند. بااین حال این سوپ در بین عرب های مسلمان رواج یافت.
... [مشاهده متن کامل]
این غذا از معدود غذاهای سنتی عربستان است که به دیگر کشورها از مراکش تا چین راه یافته ولی در هر کشوری که از این غذا استفاده می کند با ذائقه ، دستور پخت و فرهنگ متفاوت، مواد خود را در آن به کار برده و امروزه انواع مختلف تاریدا وجود دارد. ( مورهای اسپانیایی در تهیه تاریدا از بادمجان هم استفاده می کنند. )