تاریخچه باشگاه فوتبال لیورپول

دانشنامه عمومی

تاریخچه باشگاه فوتبال لیورپول (۱۹۵۹–۱۹۸۵). تاریخ باشگاه لیورپول را در این دوره می توان درخشان ترین و پرافتخارترین سال های تاریخ این باشگاه دانست به گونهٔ که این تیم در طول این سال ها توانست ۱۰ بار فاتح لیگ دسته اول، ۲ عنوان در جام حذفی، ۴ عنوان در جام اتحادیه، ۴ عنوان در جام باشگاه های اروپا، ۲ عنوان در جام یوفا، ۱ عنوان در سوپر جام اروپا و ۹ عنوان قهرمانی در جام خیریه را به دست آورد. این دوره از تاریخ باشگاه لیورپول با گماشته شدن بیل شنکلی به عنوان سرمربی باشگاه آغاز شد و با فاجعه ورزشگاه هیسل پایان یافت.
زمانی که شنکلی از سرمربی گری باشگاه هادرسفیلد تاون استعفاء داد و به عنوان سرمربی گری لیورپول برگزیده شد، باشگاه هشت سال را در لیگ دسته دوم سپری می کرد. او در آغاز با اخراج ۲۴ بازیکن و تأسیس رختکنی ویژه در آنفیلد به نام "The Boot Room" سعی در بهبود شرایط بحران زده لیورپول آن زمان داشت. با اتخاذ تصمیماتی نوین از این دست و نظم بخشیدن به عملکرد باشگاه، در فصل ۱۹۶۱–۶۲ بار دیگر لیورپول را به سطح اول فوتبال انگلیس بازگرداند و دو سال پس از این صعود، در فصل ۱۹۶۴–۶۵ این باشگاه به ششمین قهرمانی خود در لیگ انگلستان دست یافت.
پس از شنکلی، دستیار او باب پیزلی به عنوان سرمربی لیورپول برگزیده شد که این عصر ( ۱۹۷۴–۱۹۸۳ ) موفق ترین عصر باشگاه لیورپول بود. این باشگاه در عصر پیزلی، سه بار در سال های ۱۹۷۷، ۱۹۷۸ و ۱۹۸۱ قهرمان جام باشگاه های اروپا شد. موفقیت ها در سطح اروپا پس از پیزلی هم چنان ادامه داشت.
در سال ۱۹۸۴ لیورپول با سرمربی گری جو فاگان ( دستیار سابق پیزلی ) برای چهارمین بار قهرمان اروپا شد. آنان در شهر رم با شکست دادن آ. اس. رم در فینال ۱۹۸۴ برای چهارمین مرتبه به مقام قهرمانی اروپا دست یافتند. در فصل بعد ( ۱۹۸۴–۱۹۸۵ ) لیورپول بار دیگر به فینال جام باشگاها راه یافت که با شکست در برابر یوونتوس به مقام دوم دست یافت. بروز فاجعه ورزشگاه هیسل پیش از آغاز این بازی سبب محرومیت ۵ ساله باشگاه های انگلیسی و محرومیت ۶ سالهٔ لیورپول در تمامی مسابقات بین المللی شد. [ ۱]
شاید کمتر کسی گمان می کرد که یک دهه پس از انتخاب شدن فردی نسبتاً کم نام و نشان به نام شنکلی در سمت سرمربی گری باشگاه بحران زده آن روزهای لیورپول، این باشگاه در دهه هشتاد میلادی تبدیل به قدرت اول فوتبال اروپا و انگلستان شود. با وجود آن که شنکلی در نخستین فصل حضورش در این باشگاه با اخراج بیست و چهار بازیکن و بنانهادن اتاق رختکنی موسوم به "The Boot Room" در محوطه کناری ورزشگاه آنفیلد سعی در بهبود عملکرد این تیم داشت[ ۲] اما با ایستادن در رتبه سوم لیگ دسته دوم نتوانست این تیم را راهی لیگ دسته اول فوتبال آن روزهای انگلستان کند. در این فصل بیلی لیدل در کنار تازه واردانی همانند یان کلهن و راجر هانت سه تن از مؤثرترین بازیکنان لیورپول بودند.
عکس تاریخچه باشگاه فوتبال لیورپول (۱۹۵۹–۱۹۸۵)عکس تاریخچه باشگاه فوتبال لیورپول (۱۹۵۹–۱۹۸۵)عکس تاریخچه باشگاه فوتبال لیورپول (۱۹۵۹–۱۹۸۵)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس