تاریخ اندونزی

دانشنامه عمومی

تاریخ اندونزی به واسطه موقعیت جغرافیایی، منابع طبیعی آن، مجموعه ای از مهاجرت ها و تماس های انسانی، جنگ ها و فتح ها و همچنین تجارت، اقتصاد و سیاست شکل گرفته است. اندونزی کشوری مجمع الجزایر است که از ۱۷۰۰۰ تا ۱۸۰۰۰ جزیره ( ۸٫۸۴۴ نامگذاری شده و ۹۲۲ سکونت دائمی ) در امتداد استوا در جنوب شرق آسیا امتداد دارد. موقعیت استراتژیک دریایی این کشور باعث تقویت تجارت بین جزیره ای و بین المللی آن شد. تجارت از آن زمان به بعد اساساً تاریخ اندونزی را شکل داده است. منطقه اندونزی توسط مهاجران مختلف شکل گرفته است و باعث ایجاد تنوع فرهنگ، قومیت و زبان گردیده است. اراضی و شرایط آب و هوایی مجمع الجزایر به طور قابل توجهی بر کشاورزی و تجارت و تشکیل دولت تأثیر گذاشت. مرزهای ایالت اندونزی مرزهای قرن بیستم هند شرقی هلند را نشان می دهد.
بقایای فسیل شده انسان راست قامت و ابزارهای وی، که به عنوان " جاوا " شناخته می شود، نشان می دهد که مجمع الجزایر اندونزی حداقل ۱٫۵ میلیون سال پیش در آن سکونت وجود داشته است. تصور می شود مردمان آسترونزیایی، که اکثریت جمعیت مدرن را تشکیل می دهند، اصالتاً اهل تایوان بوده اند و در حدود سال ۲۰۰۰ پیش از میلادی به اندونزی رسیده اند. قرن هفتم پس از میلاد، پادشاهی دریایی قدرتمند امپراتوری سریویجایا شکوفا شد و تأثیرات هندو و آیین بوداییرا با آن گرفت. پس از آن سلسله های بودایی سیلندرا و پادشاهی مدانگ در جاوا شکوفا شدند. آخرین پادشاهی مهم غیرمسلمان، پادشاهی هندو ماجاپاهیت بود که، از اواخر قرن ۱۳ام به وجود آمد و تأثیر آن بر بیشتر اندونزی گسترش یافت. اولین شواهد از جمعیت اسلامی شده در اندونزی مربوط به قرن سیزدهم در شمال سوماترا است. سایر مناطق اندونزی به تدریج اسلام را پذیرفتند که تا پایان قرن شانزدهم دین اصلی در جاوه و سوماترا شد. در بیشتر موارد، اسلام با تأثیرات فرهنگی و مذهبی موجود همپوشانی و آمیخته است.
در سال ۲۰۰۷، تجزیه و تحلیل علائم برش بر روی دو استخوان گاو موجود در سنگیران، نشان داد که ۱٫۵ تا ۱٫۶ میلیون سال پیش توسط ابزارهای از صدف ساخته شده است. این قدیمی ترین مدرک برای حضور انسان اولیه در اندونزی است. بقایای فسیل شده انسان راست قامت، که به عنوان " انسان جاوه ای " معروف است، اولین بار توسط آناتومیست هلندی، یوگن دوبوسی در ترینیل در سال ۱۸۹۱ کشف شد، و حداقل ۷۰۰۰۰۰ سال قدمت دارد، در این زمان قدیمی ترین جد انسان که تاکنون پیدا شده است. علاوه بر این فسیل های انسان راست قامت سولوییدر یک سن مشابه در دهه ۱۹۳۰ در سنگگریان توسط انسان شناس گوستاو هاینریش رالف فون کشف شد که در همان دوره زمانی نیز فسیل های موجود در نانگاندونگ را در کنار ابزارهای پیشرفته تر کشف کرد و در سال ۲۰۱۱ دوباره بین ۵۵۰۰۰۰ تا ۱۴۳٬۰۰۰ سال قدمت گذاشت. . [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴] . [ ۵] [ ۶]
عکس تاریخ اندونزیعکس تاریخ اندونزیعکس تاریخ اندونزیعکس تاریخ اندونزیعکس تاریخ اندونزیعکس تاریخ اندونزی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس