تارتارات

دانشنامه عمومی

تارتارات ها در واقع نمک ها یا استرهای اسید تارتاریک هستند. اسید تارتاریک نوعی اسید دی کربوکسیلیک است. فرمول شیمیایی دی آنیون تارتارات به این شکل است:
O−OC - CH ( OH ) - CH ( OH ) - COO− or C4H4O62−
تارتارات هایی که از نظر تجاری اهمیت دارند عبارتند از: بلور خالص اسید تارتاریک، که به عنوان اسید خوراکی در غذاها و نوشیدنی های غیرالکلی به کار می رود؛ خمیر تارتار، که در پخت وپز کاربرد دارد؛ نمک روشل ( Rochelle ) , که در آبکاری الکتریکی کاربرد دارد.
تارتارات ها به عنوان آنتی اکسیدان، تنظیم کننده اسیدیته و امولسیفایر، در صنایع غذایی به کار می روند. نمونه های این کاربرد عبارتند از:
• تارتارات های سدیم ( E335 )
• تارتارات منو سدیم
• تارتارات سدیم
• تارتارات آمونیوم سدیم
• بی تارتارات پتاسیم ( تارتارات منو پتاسیم یا خمیر تارتار )
• تارتارات پتاسیم
در شراب، تارتارات ها رسوبات بلوری بی خطری را تشکیل می دهند که طی تخمیر و با گذشت زمان از شراب جدا می شوند. بخش اصلی این رسوب، بی تارتارات پتاسیم است.
عکس تارتاراتعکس تارتارات
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس