تارتار سالمون

دانشنامه عمومی

تارتار سالمون با ماهی سالمون خام تازه و چاشنی تهیه می شود. معمولاً روی کراکر یا نان پخش می شود و به عنوان پیش غذا مصرف می شود. برای تهیه معمول در آلمان، فیله سالمون خرد شده نمک و فلفل می شود، با موسیر یا پیاز ریز خرد شده، احتمالاً پیازچه یا ریحان مخلوط می شود و با سرکه یا آب لیمو، روغن و ادویه هایی مانند شوید یا گشنیز چاشنی می شود. [ ۱]
عکس تارتار سالمون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس