تاراکو
لغت نامه دهخدا
دانشنامه عمومی
تاراکو ( انگلیسی: Tarako ) نوعی اشپل ( تخم ماهی ) نمک زده شده است که از زغال ماهی آلاسکا یا روغن ماهیان به دست می آید. تاراکو در آشپزی ژاپنی به صورت ساده در صبحان در درون اونیگیری یا به صورت سس پاستا بکار می رود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: تاراکو
دانشنامه آزاد فارسی
رجوع شود به:تاراگونا، استان
wikijoo: تاراکو
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید