آب 15 زینه
0/8 گرم در لیتر
آب 100 زینه 0/3 گرم در لیتر
الکل 95 زینه 3/3 گرم در لیتر
الکل 90 زینه 2/7 گرم در لیتر
الکل 80 زینه 2/0 گرم در لیتر
الکل 60 زینه 1/6 گرم در لیتر
اتر اتیلیک غیرمحلول
گلیسیرین محلول
اسید تارتریک در مقابل هوا و نور فاسد نمی شود. اسید تارتریک با املاح قلیایی خاکی ، املاح فلزات سنگین ، املاح سرب و پتاسیم عدم توافق دارد. اسید تارتریک را می توانند بدون فساد نگاهداری کنند ولی باید در نظر گرفت که کپک ها بسهولت در محلولهای آن رشد می نمایند. ( کارآموزی داروسازی جنیدی صص 155- 156 ). اسید تارتریک در دانه انگور بصورت املاح اسید تارتریک یا «تارتر» دیده می شود «تارتر» عبارت از املاح اسید تارتریک می باشد و عبارت از دُرد قهوه ای رنگی است که در قعر بشکه های شراب پس از تخمیر انگور رسوب می دهد. ( گیاه شناسی حبیب اﷲ ثابتی ص 125 ).