تئوکبوکی ( به انگلیسی: Tteokbokki ) ؛ ( به کره ای: 떡볶이 ) ، همچنین شناخته شده با نام های دئوکبوکی، توپوکی و دوکبوکی، یک غذای محبوب سنتی کره ای ساخته شده از کیک برنج نرم به نام «تئوک»، کیک ماهی و نوعی رب فلفل قرمز شیرین به نام «گوچوجانگ» است. این غذا معمولاً از فروشندگان خیابانی یا دکه های سیار متداول در کره موسوم به پوجانگماچا خریداری می شود.
نام اصلی آن جیم تئوک ( به انگلیسی: jjim tteok ) ؛ ( به کره ای: 떡찜 ) بود که یک خوراک خوش طعم از برش های کیک برنج، گوشت، تخم مرغ و ادویه بود که ملایم پخته شده بود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفنام اصلی آن جیم تئوک ( به انگلیسی: jjim tteok ) ؛ ( به کره ای: 떡찜 ) بود که یک خوراک خوش طعم از برش های کیک برنج، گوشت، تخم مرغ و ادویه بود که ملایم پخته شده بود.
wiki: تئوکبوکی