تئافلاوین

پیشنهاد کاربران

تئافلاوین Theaflavin پلی فنول های آنتی اکسیدانی هستند که از تراکم فلاوان - ۳ - اول ها flavan - 3 - ols در برگ های چای در طول اکسیداسیون آنزیمی چای سیاه ( که گاهی به اشتباه تخمیر نامیده می شود ) تشکیل می
...
[مشاهده متن کامل]
شوند. به این ترتیب چای سیاه سرشار از �تئوفلاوین� است که به نابودی سلول های غیرعادی در بدن کمک می کند. رادیکال های آزاد موجود در بدن ما می توانند آسیب هایی بزرگ به سلول های عادی وارد و آن ها را به سلول سرطانی تبدیل کنند، اما تئافلاوین با این رادیکال های آزاد مقابله می کند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان مورد نظر می تواند به شکل قابل توجهی از بروز انواع سرطان های خطرناک مانند سرطان پوست، معده، تخمدان و پستان هم جلوگیری کند. ناگفته نماند که پژوهشی کنترل شده در اروگوئه نشان داد که با مصرف چای سیاه، خطر ابتلا به سرطان ریه در افراد سیگاری هم کاهش قابل توجه پیدا می کند. علاوه بر این بعضی از دیگر ویژگی های تئافلاوین ها شامل داشتن خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهاب و دیابت، کمک به بهبود بهداشت قلب و سلامتی با کاهش کلسترول و بهبود خون جریان است

تئافلاوین
منابع• https://en.wikipedia.org/wiki/Theaflavin• https://kalleh.com