بیگولی

دانشنامه عمومی

بیگولی ( به ایتالیایی: Bigoli ) نوعی پاستای رشته ای بلند و ضخیم است[ ۱] که از ترکیب آرد گندم کامل، آب و نمک تهیه شده و در غالب اوقات تخم مرغ یا تخم اردک نیز به آن اضافه می شود. [ ۲] این پاستا سطحی ناهموار دارد که به نگهداشتن سس و جذب طعم آن کمک می کند. [ ۱]
آرد را بر روی صفحه ای چوبی ریخته و آب و اندکی نمک به آن می افزایند تا خمیری بسیار سفت و یکنواخت شکل گیرد. سپس خمیر را مدتی استراحت داده و بعد آنرا به چند تکه تقسیم می کنند. هر تکه را داخل دستگاه پاستاسازی به نام torchio da bigoli قرار داده و با چرخاندن دستهٔ دستگاه، پاستاهایی بلند و ضخیم از انتهای دستگاه خارج می شود. این رشته ها را سپس به طول ۳۰ سانتی متر بریده و درون آب نمک فراوان می جوشانند. [ ۲]
پاستای بیگولی را بنا بر سنت همراه با سس پیاز، ماهی تن و ماهی کولی یا همراه با آلوئه یا خرچنگ سرو می کنند. [ ۲] همچنین می توان آن را همراه با آبگوشت مرغابی، سس سبزیجات یا سس های با پایهٔ گوشت نیز استفاده نمود. [ ۲]
عکس بیگولیعکس بیگولی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران