بیلی لنگه

پیشنهاد کاربران

در خصوص معنی نام این روستا که ساکنین آن بیله لنگه میخوانند ، احتمالا بدلیل قرار گرفتن این روستا از طرف شرق، غرب و شمال در بین رودخانه به این نام خوانده شده است. چرا که بیله یعنی مکان یا جزیره محصور شده درآب و بیله لنگه یعنی قطع ای قرار گرفته در دل رودخانه ها
...
[مشاهده متن کامل]

باغات چای عبدالعلی صوفی سیاوش از خاندان صوفی املش در این روستا قرار گرفته است.
باغات چای روستا در حدود یک قرن پیش از طریق تخریب جنگل روستا ایجاد شده است
جنگل این روستا در گذشته ای نه چندان دور بسیار پرپشت و دارای درختانی از قبیل لیلکی، شرم، بلوط، شمشاد و میوه هایی از قبیل مریخ، ازگیل جنگلی بود ولی متاسفانه بدلیل استفاده از چوب درختان جنگل در خانه سازی و استفاده از چوب در پخت و پز غذا و سیستم گرمایشی زمستان بدلیل نبود گاز شهری ، از حجم جنگل کاسته شده و بسیار کم پشت شده است.

این روستا در 5 کیلومتری شهرستان املش قرار گرفته است. دارای 15 خانوار جمعیت می باشد. جمعیت این روستا حدود 100 نفر میباشد. شغل مردم این روستا کشاورزی ( چایکاری ومرکبات و سبزیجات ) می بااشد. شغل اصلی مردم روستا چایکاری می باشد. بطوریکه یکی از روستاههای قطب تولید چای شهرستان املش می باشد. اکثر جوانان این روستا باسواد و دارای مدارک عالیه علمی از قبیل پزشکی، معلم، مهندسی، مامایی، پرستاری و. . . می باشند وبواسطه مدارج عالیه علمی در نقاط مختلف کشور در پستهای اداری، مدیریتی و تولیدی مشغول به کار می باشند. نقطه جالب توجه اینست که در حال حاضر فقط یکنفر از جمعیت این روستا سیگاری می باشد.
...
[مشاهده متن کامل]

مردم این روستا بسیار مهمان نواز و خونگرم و ساده و دوست داشتنی هستند. این روستا با توجه به ساختار قدیمی منازل آن از جنس گل و سنگ و چوب و شیروانی بافت سنتی خود را تقریبا حفظ نموده و با توجه به قرار گرفتن آن در دل جنگل و دارای آب و هوای خوش و آب آشامیدنی چشمه ای در صورت حمایت مسئولین می تواند به یکی از روستاههای هدف گردشگری شهرستان املش تبدیل شود.

بپرس