بیف استراگانف، یک نوع خوراک روسی است که از تکه های فیله گوشت گاو به همراه خامه تشکیل شده است. پس از ابداع آن در قرن نوزدهم میلادی در روسیه، این خوراک در ایران، اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، جنوب آفریقا، لبنان و برزیل رواج یافت.
نام گذاری این غذا احتمالاً به خانواده استروگانف بازمی گردد. هرچند که برخی احتمال می دهند این نام از فعل استراگات ( строгать ) در زبان روسی به معنای تراشیدن و رشته رشته کردن، گرفته شده باشد. [ ۱]
اولین بار در سال ۱۸۷۱، مولوخوفتس ( Molokhovets ) از این غذا با عنوان goviadina po - strogonovski در کتاب آشپزی خود یعنی «هدیه ای برای زنان خانه دار جوان»، نام برده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفنام گذاری این غذا احتمالاً به خانواده استروگانف بازمی گردد. هرچند که برخی احتمال می دهند این نام از فعل استراگات ( строгать ) در زبان روسی به معنای تراشیدن و رشته رشته کردن، گرفته شده باشد. [ ۱]
اولین بار در سال ۱۸۷۱، مولوخوفتس ( Molokhovets ) از این غذا با عنوان goviadina po - strogonovski در کتاب آشپزی خود یعنی «هدیه ای برای زنان خانه دار جوان»، نام برده است.
wiki: بیف استروگانف