بیتانی کادی ( ۲۹ اوت ۱۹۸۱ ) ، متخصص آشپزی لبنانی - آمریکایی، نویسنده کتاب های آشپزی است. وی متخصص در غذاهای مدیترانه ای، خاورمیانه و شمال آفریقا و به ویژه غذاهای لبنانی است. [ ۱]
در اول اکتبر بیتانی، کتاب انار و آجیل کاج خود را منتشر کرد. [ ۲] [ ۳] [ ۴] بیتانی در نوامبر ۲۰۱۴ به مصر مهاجرت کرد و به مدت دو ماه برای فیلمبرداری برنامه «طعم عربی» در آنجا ماند. [ ۵] پخش این برنامه از کانال مصری «النهار» در ۲۵ دسامبر ۲۰۱۴ آغاز شد. او همچنین در برنامه ای به نام بازار غذا ظاهر شد. [ ۶]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر اول اکتبر بیتانی، کتاب انار و آجیل کاج خود را منتشر کرد. [ ۲] [ ۳] [ ۴] بیتانی در نوامبر ۲۰۱۴ به مصر مهاجرت کرد و به مدت دو ماه برای فیلمبرداری برنامه «طعم عربی» در آنجا ماند. [ ۵] پخش این برنامه از کانال مصری «النهار» در ۲۵ دسامبر ۲۰۱۴ آغاز شد. او همچنین در برنامه ای به نام بازار غذا ظاهر شد. [ ۶]

wiki: بیتانی کادی