بوکاتینی

دانشنامه عمومی

بوکاتینی ( به ایتالیایی: Bucatini ) پاستایی ضخیم، اسپاگتی شکل و میان تهی است که به نی ای باریک شباهت داشته[ ۱] [ ۲] و از ترکیب آرد گندم دوروم با آب تهیه می شود. [ ۳] نام این پاستا برگرفته واژهٔ ایتالیایی búco به معنای «سوراخ» است[ ۲] و خود بوکاتینی از نظر لغوی به معنای «سوراخ شده» می باشد. [ ۳] اصطلاح بوکاتینی امروزه به پاستاهای خشک تولید کارخانه گفته می شود و پاستاهای تازه را بوکاتینو می نامند. [ ۳]
مدت زمان لازم برای پخت پاستای بوکاتینی بین ۹ تا ۱۳ دقیقه است. [ ۲]
برای تولید پاستای بوکاتینی در کارخانجات، خمیر تهیه شده از آرد دوروم و آب را به شکل رشته هایی دراز و میان تهی درمی آورند که این سوراخ ممکن است قطری با اندازه های متفاوت داشته باشد. [ ۳] سپس پاستای به دست آمده را در آب نمک فراوان می جوشانند. [ ۳]
برای تهیهٔ این پاستا به شکل سنتی و تازه که در این روش پاستای تولیدی، بوکاتینو نامیده می شود تکه ای از خمیر را برداشته، آن را بر روی نی بوریا یا چوبی صاف و هموار لوله کرده و سپس در آب نمک می جوشانند. [ ۳]
پاستای بوکاتینی معمولاً به تنهایی همراه با انواع سس های محلی خورده می شود. همچنین اندازه های بزرگتر آن را شکسته و در سوپ ها استفاده می کنند یا اینکه آن را در فر می پزند. [ ۳]
بوکاتونی ( به ایتالیایی: Bucatoni ) نوع دیگری از این پاستاست که از نظر ظاهری به بوکاتینی شباهت دارد اما به نسبت از آن ضخیم تر است. [ ۱]
عکس بوکاتینیعکس بوکاتینیعکس بوکاتینی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران