بوفالو وینگ

دانشنامه عمومی

بوفالو وینگ ( انگلیسی: Buffalo wing ) در آشپزی آمریکایی، یک قسمت از بال مرغ غیرسوخاری ( کتف یا وسط بال ) است که به طور کلی سرخ می شود و سپس قبل از سرو، سسی شامل سس تند فلفل هندی بر پایه سرکه و کره آب شده به آن می زنند یا در آن غوطه ور می کنند. [ ۳] [ ۴] [ ۵] بوفالو وینگ به طور سنتی داغ، همراه با ساقه کرفس و مغز هویج با سس پنیرآبی ( یا عمدتاً در خارج از نیویورک با سس رنچ ) به عنوان سس غوطه ور، سرو می شود. بوفالو وینگ اغلب به طور ساده «بال»، «بال داغ» یا «بال مرغ» نامیده می شود.
بوفالو وینگ در ایالات متحده و خارج از آن محبوبیت زیادی پیدا کرده است و برخی از رستوران های زنجیره ای در آمریکای شمالی آن را به عنوان یک بخش منوی اصلی به نمایش می گذارند. نام «بوفالو» اکنون به سایر غذاهای سرخ شده ادویه دار که با سس های غوطه ور سرو می شوند از جمله بال مرغ بدون استخوان ( تهیه شده از گوشت سینه مرغ ) ، سیب زمینی سرخ شده، ناگت مرغ، مرغ پفکی، میگو و گل کلم نیز گفته می شود. [ ۶] همچنین غذاهای دیگری مانند پیتزا را که با سس به سبک بوفالو یا چاشنی طعم بوفالو مزه دار می شود، می توان «بوفالو» توصیف کرد. [ ۷]
ادعاهای مختلفی در مورد اختراع بوفالو وینگ وجود دارد. [ ۸] [ ۹] یکی از ادعاها این است که بوفالو وینگ برای اولین بار در انکر بار در بوفالو، نیویورک، توسط ترزا بلیسیمو ( Teresa Bellissimo ) ، که مالک بار همراه شوهرش فرانک در سال ۱۹۶۴ بود، تهیه شد. [ ۹] [ ۱۰] در آن زمان بال مرغ ارزان و نامطلوب بود و در درجه اول برای تهیه آبگوشت یا سوپ استفاده می شد.
چندین نسخه دیگر از داستان اختراع بوفالو وینگ توسط خانواده بلیسیمو و دیگران منتشر شده است از جمله:
• پس از ورود ناگهانی پسرشان ( دومینیک ) ، در اواخر شب، همراه با چند تن از دوستانش از دانشگاه، ترزا به یک میان وعده سریع و آسان برای ارائه به مهمانانش نیاز داشت. پس از آن بود که او به فکر سرخ کردن بال های مرغ ( که معمولاً تا آن زمان دور ریخته می شد یا برای آبگوشت نگهداری می شد ) افتاد و سپس آنها را در سس تند فلفل هندی انداخت. [ ۸] [ ۹] [ ۱۱]
• دومینیک بلیسیمو ( پسر فرانک و ترزا ) در سال ۱۹۸۰ به خبرنگار نیویورکر ( کالوین ترلین ) گفت: «یک شب جمعه در بار بود و از آنجایی که مردم نوشیدنی زیادی می خریدند، او می خواسته در نیمه شب، زمانی که مشتریان عمدتاً کاتولیک بودند برایشان کاری خوب انجام دهد تا دوباره بتوانند گوشت بخورند» ( اشاره به روزهٔ جمعه توسط بعضی از پیروان فرقه کاتولیک ) . او اظهار داشت که مادرش ایده بوفالو وینگ را مطرح کرده است. [ ۸] [ ۹]
• برای تهیه سس اسپاگتی بار، به جای پشت و گردن خوک، بال های مرغ به اشتباه تحویل داده شده است. فرانک بلیسیمو می گوید در مواجهه با این رویداد غیرمنتظره، از ترزا خواسته است تا ابتکاری با آنها انجام دهد. [ ۸] [ ۹]
عکس بوفالو وینگعکس بوفالو وینگ
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران