بودنبروک ها

دانشنامه عمومی

بودنبروک ها (زوال یک خاندان). بودنبروک ها ( زوال یک خاندان ) ( به آلمانی: Buddenbrooks: Verfall einer Familie ) نام اولین رمان توماس مان، نویسندهٔ آلمانی ست که نخستین بار در سال ۱۹۰۱ در برلین منتشر شد. مان این کتاب را در سن ۲۶ سالگی نوشت. انتشار مجدد رمان در سال ۱۹۰۳ از موفقیت فوق العادهٔ رمان در آلمان حکایت می کند.
داستان ( همان طور که از نام کتاب پیداست ) دربارهٔ سقوط یک خانوادهٔ ثروتمند تاجر لوبکی در طی چهار نسل است. اغلب منتقدان بر این باورند که رمان بودنبروک ها جامعهٔ بورژوای آلمان قرن نوزدهم را در طول چندین دهه تصویر می کند. سبک جزئی نگر مان در این رمان به خوبی مشهود است و همین رمان است که جایزه نوبل ادبی را در سال ۱۹۲۹ برای توماس مان به ارمغان می آورد. گرچه به گفتهٔ همسر مان اگر رمان کوه جادو منتشر نشده بود، این موفقیت به دست نمی آمد.
توماس مان نوشتن این کتاب را در اکتبر سال ۱۸۹۷، وقتی بیست و دو ساله بود، آغاز کرد. رمان سه سال بعد یعنی در ژوئیهٔ ۱۹۰۰ به پایان رسید و در اکتبر ۱۹۰۱ منتشر شد.
عکس بودنبروک ها (زوال یک خاندان)

بودنبروک ها (فیلم). «بودنبروک ها» ( آلمانی: Die Buddenbrooks ) فیلمی در ژانر درام به کارگردانی هاینریش برلوئر است که در سال ۲۰۰۸ منتشر شد. از بازیگران آن می توان به جسیکا شوارتس، آگوست دیهل، آرمین مولر - اشتال و ایریس بربن اشاره کرد.
عکس بودنبروک ها (فیلم)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

بودِنْبروک ها (Buddenbrooks)
رمانی از توماس مان، به زبان آلمانی، منتشرشده در ۱۹۰۱. توماس مان در این رمان زوال تدریجی خانواده ای بورژوا را در قرن ۱۹ به تصویر کشیده است. داستان از مهمانی یوهان بودنبروک (تولید کنندۀ بزرگ غلات) به مناسبتِ افتتاح قصر منگشتراسه در ۱۸۳۵ آغاز می شود و با مرگ هانوی بودنبروک، واپسین وارث خانوداه، پایان می یابد و در این ضمن زندگی چهار نسل این خانواده روایت می شود. بورژوازی نه فقط با شعارهای سیاسی و اجتماعی خود وجدان طبقات فرودست را بیدار و به رقابت با خود وادار کرد، بلکه سبب شکل گیری دنیایی خاص، هنرمندانه، و شاعرانه شد که هم پای غنی تر و ظریف ترشدن روح بورژوازی، قدرت و ارادۀ خلاق و عمل را از آن سلب کرد. بودنبروک ها به سبب بازنمودنِ مسئله ای در گذشته چونان مسئله ای امروزی ستوده شده است.

پیشنهاد کاربران

بپرس