بوتاموچی

دانشنامه عمومی

بُوتاموچی ( به ژاپنی: 牡丹餅、ぼたもち Botamochi ) به یک نوع شیرینی در آشپزی ژاپنی گفته می شود. در این نوع شیرینی برنج و موچی کومه ( یک نوع برنج ژاپنی ) باهم مخلوط و پخته می شوند. سپس به شکل بیضی یا کروی در آورده شده و به دورتادور آن یک لایه آن یا خمیر شیرین لوبیا قرار می گیرد. به غیر از خمیر لوبیا یا آن از کیناکو ( سویای پودرشده ) ، نوری ( یک نوع جلبک دریایی ) ، کنجد و زوندا ( ادامامهٔ خورد شده ) نیز استفاده می شود. خمیر لوبیا ممکن است در هستهٔ داخل برنج نیز قرار بگیرد.
نام این شیرینی بر اساس فصل تغییر می کند. در پاییز اوهاگی ( به ژاپنی: 御萩 ) نامیده می شود اما در بهار به همان نام بوتاموچی خوانده می شود. قسمت اول کانجی آن ( به ژاپنی: 牡丹 Botan ) از گل بوتان گرفته شده است. همچنین برای نام او در فصل تابستان و زمستان نیز واژه هایی وجود دارد.
• مشارکت کنندگان ویکی پدیا. «ぼたもち». در دانشنامهٔ ویکی پدیای ژاپنی، بازبینی شده در ۱۴ اکتبر ۲۰۱۱.
• غذاهای برنجی ژاپنی
• واگاشی
مقاله های دارای واژگان به زبان ژاپنی
• مقاله های دارای الگوی یادکرد - ویکی
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد خوردنی
• مقاله های خرد غذاهای ژاپنی
عکس بوتاموچیعکس بوتاموچی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس